Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν για τη μάχη του με τα ναρκωτικά: «Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»
Media

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν για τη μάχη του με τα ναρκωτικά: «Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Αυτοψία, για τη μάχη του με τα ναρκωτικά.

Ο Ερρίκος Πετιλόν τόνισε: «ήμουν σίγουρα στις ναρκωτικές ουσίες για 20, 25 χρόνια. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, στα τέλη του ’70, ήταν πολύ αποδεκτή κοινωνικά ουσία. Δηλαδή θυμάμαι στη Νέα Υόρκη που ταξίδευα ως νέος και σχετιζόμουν με μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους, για παράδειγμα, σε τραπέζι εστιατορίου έβγαλαν κάποιοι άνθρωποι τα μπουκαλάκια με την ουσία και έκαναν τη χρήση τους».

Και πρόσθεσε στον Αντώνη Σρόιτερ: «Από τότε μέχρι σήμερα, ειδικά τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, η Ελλάδα έχει ενημερωθεί για το τι σημαίνει εθισμός σε ψυχότροπες ουσίες»!

Και υπογράμμισε: «Από τα 25 και έπειτα, όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω. Δεν ήθελα γιατί θα είχα πηδήξει, αλλά ήθελα κιόλας. Η κοκαΐνη για μένα ήταν ένα πανάκριβο άθλημα και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Όταν μπήκε η ηρωίνη, η οποία είχε άλλες αντιδράσεις, από την έντονη τρέλα που ένιωσα της κατάστασης γύρω μου βυθίστηκα παραπάνω σε αυτήν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Αυτοψία!

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Ερρίκος Πετιλόν: «Ο γιος μου είπε ότι με έχει συγχωρέσει»

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Πετιλόν: Η διπολική διαταραχή, τα ναρκωτικά και η Ούρσουλα Άντρες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved