Ρούλα Κορομηλά: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και η έκπληξη on air στην Δανάη!
Media

Ρούλα Κορομηλά: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και η έκπληξη on air στην Δανάη!

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η οποία θα παρουσιάσει τη συγκλονιστική βραδιά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και το «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου!

«Θαυμάζω τον αυθορμητισμό σου και την αμεσότητά σου, αλλά και την ευγένειά σου», είπε η Ρούλα Κορομηλά στην Δανάη Μπάρκα.

«Κάθε φορά που βγαίνω στην τηλεόραση παθαίνω το εξής: στα 5 λεπτά ή θα με πιάσει κάτι στο λαιμό και θα πνίγομαι ή δεν θα ξέρω που βρίσκομαι. Στα πρώτα πέντε λεπτά, μετά ποιος με πιάνει!» τόνισε!

Η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Δούλεψα αρκετά, όπως κάνετε και εσείς, προσπάθησα να είμαι αυθόρμητη και ο εαυτός μου, να συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν και στα οικεία μου πρόσωπα πάντα με αλήθεια, πάντα με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να δώσω χαρά στον τηλεθεατή. Πάντα όμως με προσοχή, δηλαδή στη θεματολογία, στον τρόπο συμπεριφορά στο κοινό και τους καλεσμένους», είπε.

«Έχω δουλέψει τόσα πολλά χρόνια που έχω στερηθεί τόσα πολλά πράγματα. Αυτό, το κάθε μέρα βάψιμο, το μαλλί, τα τακούνια, τις αλλαγές των ρούχων, να κοιμάμαι και να σκέφτομαι τι νούμερα θα δώσει η Nielsen, τι θα γράψουν αύριο… Ένα άγχος και μια γλυκιά ταλαιπωρία που κάποιες στιγμές μου λείπει, γιατί μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο».

Η Κορομηλά δηλώνει εξοικειωμένη με τη μαγειρική και η σπεσιαλιτέ της είναι οι μακαρονάδες και muffins με μύρτιλα. Μάλιστα, ζήτησε να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής και να μαγειρέψει παρέα με τον Τίμο Ζαχαράτο.

«Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες επιστροφής; Ξέρω ότι όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες βιώνουν καταστάσεις σε όχι ιδανικές συνθήκες. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος που δεν προγραμματίζω πράγματα. Έχω κάνει αρκετές συζητήσει που αφορούν διάφορα κόνσεπτ αλλά δεν ευδοκίμησε η κατάσταση, γιατί κάποια πράγματα μου ταιριάζουν, κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν, δεν τους ταιριάζω… Είμαι της άποψης ποτέ μη λες ποτέ!».

Η Ρούλα Κορομηλά πρόσθεσε: «Η γυναίκα στην εποχή μας μεγαλώνει όμορφα, χωρίς ακρότητες και χωρίς υπερβολές. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την ηλικία του. Όλοι ήμασταν μικροί, μεγαλώσαμε, μεγαλώνουμε, δεν νομίζω ότι κανείς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ντόριαν Γκρέι. Είναι λογική η φθορά των ανθρώπων. Περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά δεν θέλω να αλλάξω τα χαρακτηριστικά μου. Δεν μπορώ τις υπερβολές».

«Δεν χαίρομαι για κάτι που έφυγε, γιατί από πίσω του υπάρχουν εργαζόμενοι», είπε για τις εκπομπές. «Θέλω να πηγαίνει και να προάγεται το μέσο και οι εκπομπές να γίνονται καλύτερες. Να υπάρχει εξέλιξη. Ξεχωρίζω κάποιες εκπομπές, κάποιες άλλες θεωρώ ότι κάνουν τα ίδια και τα ίδια».

Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο την Ρούλα Κορομηλά είναι να υπάρχει ευγένεια στο λόγο. «Να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο, να μην τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση», είπε.

Το Σάββατο το Σπίτι με το MEGA υποδέχεται τον Σταμάτη Σπανουδάκη, με την Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάζει τη μεγάλη βραδιά.

Η κ. Κορομηλά τόνισε πως ο συνθέτης είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη βραδιά, καθώς το 1995 είχε εμφανιστεί στην εκπομπή BRAVO. Μπορεί να έχει δώσει έκτοτε συνεντεύξεις, αλλά δεν έχει παρουσιάσει ποτέ το μουσικό του έργο στην ελληνική τηλεόραση.

Και τόνισε: «Πρέπει να τον ευχαριστήσω. Με έμαθε πως να προσεύχομαι, πως να ζητάω συγγνώμη, πως να συγχωρώ, πως να κατανοώ, πως να συγκρατώ τον θυμό μου, γιατί εγώ είμαι και εκρηκτική, πως να δικαιολογώ τους ανθρώπους…»!

Δείτε το απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της – Κατέρρευσε στο Πρωινό

Συγκλονισμένη η Σκορδά με την 29χρονη μητέρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

«Άφωνοι» Σκορδά – Λιάγκας με την αλλαγή της Μαριάννας Τουμασάτου! Αδυνάτισε και είναι άλλος άνθρωπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved