The Voice:  Το πρώτο Cross Battle εξελίχθηκε σε "ντέρμπι"- Ο Γιώργος Λιανός μπέρδεψε τις παίκτριες!
Media

The Voice: Το πρώτο Cross Battle εξελίχθηκε σε "ντέρμπι"- Ο Γιώργος Λιανός μπέρδεψε τις παίκτριες!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (11-12) είχε πραγματικά τα πάντα: εξειρετικές ερμηνείς, υπέροχες φωνές και σκηνικές παρουσίες, αλλά και... ευτράπελα, που σε κάθε live μπορούν να συμβούν. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα μουσικά σόου του κοινού, που τους τελευταίους μήνες, μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, με σκοπό να κάνει τα βράδια μας περισσότερο μουσικά και ίσως και... νας μας ξεσηκώσει λίγο για χορό.

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice ήταν και εκείνο που σήμανε την έναρξη των Live Cross Battles, που αυτό σημαίνει αυτόματα ότι πλέον τη δύναμη για την παραμονή των παικτών για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, τον πολυπόθητο ημιτελικό, την έχει το τηλεοπτικό κοινό από Ελλάδα και Κύπρο. Το πρώτο "ντουέτο" παικτών ήταν απο την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Πολύ πιο συγκεκριμένα, την αρχή έκαναν η Ελένη Ολυμπίου, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Νάνσυ Βελλή, από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δείτε την εμφάνιση της Νάνσυ Βελλή:

Και οι δυο τραγούδησαν εξαιρετικά και μετά τη λήξη της live εμφάνισής τους στο stage του σόου και ακολούθησαν οι κριτικές από τους coaches, οι οποίοι δήλωσαν ξεκάθαρα περήφανοι και για τις δυο παίκτριες, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουν μια λαμπρή καριέρα στον διαγωνισμό. Η ψηφοφορία αποδείχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, αφού οι δύο παίκτριες μέχρι και τελευταία στιγμή ήταν πολύ κοντά στα ποσοστά του κοινού. Οι δυο τους συμπλήρωσαν το 90 τα εκατό με 45 τοις εκατό στη κάθε μια αντίστοιχα, με νικήτρια τελικά την Ελένη Ολυμπίου, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Ολυμπίου:

Τη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού απέναντι στη Νάνσυ Βελλή, ο Γιώργος Λιανός κάπου μπερδέυτηκε, με αποτέλεσμα να μπερδέψει τις παίκτριες και να νομίζει ότι η Νάνσυ ήταν εκείνη που πέρασε στον μεγάλο ημιτελικό. Μόλις κατάλαβε τι συνέβη, το "έσωσε" μαζί και με τους coaches, λέγοντας ότι εκείνος μπέδρεψε τα monitor και ότι τα live έχουν πάντα και τέτοιου είδουα απρόοπτα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Το πρώτο επεισόδιο των Live cross battles είναι γεγονός- Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου

Πότε ρίχνουν αυλαία τα ριάλιτι σόου

The Voice: Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα έβαλαν φωτιά στο stage!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved