Σε ξένα χέρια: Η Ντάντω προλαβαίνει να πάρει το γράμμα χωρίς να το διαβάσει ο Πιπερόπουλος
Media

Σε ξένα χέρια: Η Ντάντω προλαβαίνει να πάρει το γράμμα χωρίς να το διαβάσει ο Πιπερόπουλος

Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος πιέζει τη Μάρω να σταματήσει τις… πιέσεις προς τη Διώνη. 

Ο Φεγκούδης προσπαθεί να χωνέψει την γκάφα που έκανε ο Μάνος κι ανησυχεί για το μέλλον την εταιρείας. Η Τόνια «πιέζει» τη Σούλα να απελευθερωθεί σε σχέση με τον Φεγκούδη.

Η Ντάντω προλαβαίνει να πάρει το γράμμα χωρίς να το διαβάσει ο Πιπερόπουλος και ο Χρύσανθος πιέζει τη Μάρω να σταματήσει τις… πιέσεις προς τη Διώνη.

Ο Πάρης καλείται να «διαβάσει» το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας, την ώρα που ο Πιπερόπουλος στέλνει μήνυμα στον Φεγκούδη ότι την επομένη θα παραλάβει την πλειοψηφία των μετοχών.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φεγκούδης προτείνει στη Σούλα να συνεχίσουν να συναντιούνται αλλά εκείνη έχει αμφιβολίες. Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Τόνια ότι τη σκέφτεται συνέχεια, αλλά δε βρίσκει ανταπόκριση. Λίγο μετά, η Μαριτίνα καταφθάνει στο σπίτι του Φεγκούδη και τσακώνεται με τον Μάνο.

Ο Χρύσανθος δείχνει στη Μάρω το απειλητικό σημείωμα που άφησε ο κλειδαράς και ταράζεται. Η Τραβιάτα λέει στον Πάρη ότι υποψιάζεται πως είναι έγκυος κι αυτός πανικοβάλλεται.

Η Ντάντω επιστρέφοντας στο σπίτι του Φεγκούδη αντιλαμβάνεται ότι λείπει από τη βαλίτσα της ένα πολύ σημαντικό γράμμα, ενώ λίγο μετά ο Παντελής κι ο Πιπερόπουλος το εντοπίζουν και μένουν ενεοί.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία για revenge porn- Τα πρώτα λόγια του Κανάκη

Deal: Κέρδισε 60.000 ευρώ και ο Φερεντίνος δεν το πίστευε: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ»!

Σταμάτης Φασουλής: «Δυσκολεύομαι πολύ να κάνω κριτική στο J2US» - Τι είπε για την Ψυχαράκη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved