Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία για revenge porn- Τα πρώτα λόγια του Κανάκη
Media

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία για revenge porn- Τα πρώτα λόγια του Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: Εκτός εκπομπής είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος απόψε (13/12) δεν εμφανίστηκε στο πλατό μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στα social media περί καταγγελιών εις βάρος του!

Oι καταγγελίες έρχονται από μία γυναίκα η οποία κατηγορεί τον γνωστό παρουσιαστή και μουσικό παραγωγό για revenge porno, υποστηρίζοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το 2016 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια σε ερωτικές περιπτύξεις.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό της σημερινής εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στην απουσία του στενού του συνεργάτη ξεκαθαρίζοντας μάλιστα τη στάση του απέναντι στο όλο θέμα. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε ότι εκφράζει την βαθιά του λύπη για ό,τι συνέβη και ξεκάθαρα πήρε το μέρος της κοπέλας, λέγοντας πως δεν πιστεύει όλο αυτό που έχει συμβεί. Ο Αντώνης Κανάκης επίσης δήλωσε ότι εξέφρασε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον θυμό του για το γεγονός ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για το όλο συμβάν.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση στο Instagram του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη που αναπαράχθηκε στο Twitter σύμφωνα με την οποία ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζει τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς διαθέτει σπίτι. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ο Παναγιωτόπουλος όταν χώρισε με τη σύντροφό του, δημοσιοποίησε τρία βίντεο και 300 φωτογραφίες, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού χωρίς προηγουμένως να έχει πάρει τη συγκατάθεσή της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση:

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης :

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Τα αποχαιρετιστήριο βίντεο στον Σταμάτη Γαρδέλη είναι epic! Το σχόλιο του Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης έβαλε τραγιάσκα, κοστούμι σε μωβ απόχρωση και στο twitter έγινε πάρτι!

Ράδιο Αρβύλα: Η συγκινητική αφιέρωση του Κανάκη στην κόρη του: «Σ' αγαπώ ως τον ουρανό» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved