Η Φάρμα: Η ένταση ανάμεσα στη Σάσα και συμπαίκτριά της, η πριβέ κουβέντα με την Ηλιάδη και η ασυλία
Media

Η Φάρμα: Η ένταση ανάμεσα στη Σάσα και συμπαίκτριά της, η πριβέ κουβέντα με την Ηλιάδη και η ασυλία

Απόψε στη Φάρμα (13/12) είδαμε σιγά σιγά να ξεδιαλύνει το τοπίο σε ό,τι αφορά τις φιλίες και τους ανταγωνιστές μεταξύ των παικτών. 

Το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με τα σχόλια της προηγούμενης αρχηγού του παιχνιδιού, της Αθανασίας Τσουμελέκα, η οποία έκανε σε συμπαίκτες της παράπονα για όλους εκείνους που δεν δουλεύουν και αντί να μαζεύουν ελιές όπως εκείνη, κάθονται και απολαμβάνουν το τσάι τους.

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε την ένταση ανάμεσα στον Κουτσαβάκη και τον Αστρινό Χαραλαμπάκη οι οποίοι την ώρα που κατέβαζαν ελιές, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με τον Κουτσαβάκη να θυμώνει επειδή ο Αστρινός συνεχώς υποδεικνύει στους υπόλοιπους τι να κάνουν.

Ο Κουτσαβάκης από τη μεριά του λίγο μετά την ένταση με τον Κρητικό συμπαίκτη του εκμυστηρεύτηκε τη γνώμη του για κάποιους άλλους έγκλειστους στη Φάρμα. "Δεν είναι η ζωή μου μέσα στη Φάρμα. Κάποιοι πιστεύουν ότι με το να προβάλλουν τον ψεύτικό χαρακτήρα τους, θα τους δικαιώσει. Αλλά αυτό θα γίνει προσωρινά γιατί ο κόσμος βλέπει" είπε μεταξύ άλλων ο Κουτσαβάκης. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Παράπονα όμως είχε και ο Αστρινός Χαραλαμπάκης ο οποίος μίλησε στην Αθανασία Τσουμελέκα για τα παράπονά του καθώς λίγο πριν εκείνη του είχε πει ότι δεν ήταν συνεργάσιμος όση ώρα δούλευαν στις ελιές. Δείτε το βίντεο:

Για ποιο λόγο, όμως, υπάρχει ένταση ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και τη Χριστιάννα Σμαραγδή; Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεσή τους:

Λίγο αργότερα, σε μία πριβέ συζήτηση της Σάσας Μπάστα με την Αγγελική Ηλιάδη, οι δυο τους μίλησαν για τη στρατηγική που ακολουθούν κάποια άτομα στη Φάρμα. Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο γυναίκες:

Ποιος παίκτης όμως κέρδισε την ασυλία; Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved