GNTM 4: Η σκληρή δοκιμασία, η στρατηγική και η συγκινητική αποχώρηση. Αυτοί είναι οι 3 φιναλίστ!
Media

GNTM 4: Η σκληρή δοκιμασία, η στρατηγική και η συγκινητική αποχώρηση. Αυτοί είναι οι 3 φιναλίστ!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (13-12) ήταν ίσως το πιο κρίσιμο σε όλον τον διαγωνισμό, αφού έκρινε ποιοι τρεις παίκτες είναι εκείνοι, που θα ριχτούν στη μάχη για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.. 

Είναι το μεγαλύτερο σόου μόδας, που κάθε χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολουθούν φανατικά και ανυπομονούν για το ποιος παίκτης θα είναι εκείνος, που θα κερδίσει το μεγάλο τρόπαιο.

Η φωτογράφιση του ημιτελικού και το disco dancefloor

Ο ημιτελικός του GNTM 4, ενώ ξεκίνησε πολύ χαλαρά και με μια ατμόσφαιρα χαράς και χριστουγέννων, κατέληξε με σπόντες, εντάσεις και στρατηγικές, οι οποίες τάραξαν και τις ισορροπίες. Το concept ήταν ευφάνταστο και είχε να κάνει με κίνηση και χορό. Ουσιαστικά, ήταν ένα πάρτι σε μια ντίσκο, με ιδιαίτερα ρούχα και styling των παικτών. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν να φέρουν σε πέρας δυο λήψεις, όπου η πρώτη είχε να κάνει με κίνηση και η δεύτερη ήταν πιο στατική και στο backround λειτουργούσαν οι αντίπαλοί τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το concept της φωτογράφισης του ημιτελικού:

H έναρξη του πλατό και η απουσία της Ισμήνης Παπαβλασσοπούλου

Το σημερινό πλατό, μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό, ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις. Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου αν και απουσίαζε από το πλατό, ήταν συνδεδεμένη με βίντεο και έκρινε κάθε στιγμή τις φωτογραφίες των παικτών. Από την έναρξη του πλατό, η Ισμήνη είπε ότι ένα πρόβλημα υγείας την κράτησε μακριά από το πλατό και δεν θα ήταν μαζί τους, αλλά στον τελικό θα είναι και πάλι όλοι μαζί.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου η Ισμήνη εξηγεί τον λόγο της απουσίας της:

Η ένταση στο πλατό, η φωτογραφία της Ειρήνης και η στρατηγική που... πέτυχε

Από την δεύτερη φωτογράφιση της Ειρήνης είχαμε ήδη δει ότι ο Κωνσταντίνος και η Όλγα είχαν κάνει μαζί μια συμμαχία, με σκοπό να σαμποτάρουν την Ειρήνη και να μην καταφέρει να βγάλει μια ωραία λήψη, που θα περνούσε στον τελικό. Οι δυο τους δούλευαν παρέα και δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία για το ποιος είναι εκείνος που στην ουσία φωτογραφίζεται. Στο πλατό, όταν έφτασε η ώρα της κρίσης, η Ειρήνη ξέσπασε και είπε και στους δυο ότι όλο αυτό που έγινε δεν ήταν επαγγελματικό από πλευράς τους και το ότι εκείνη αισθάνθηκε πολύ άβολα με όλη αυτή τη συμπεριφορά. Στην ουσία, ενώ ήταν η παρέα της στο σπίτι, δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να την βοηθήσουν, για να βγάλει μια πολύ καλή λήψη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ένταση που ξέσπασε στο πλατό:

Η καλύτερη φωτογραφία και το μοντέλο που αποχώρησε με κλάμματα!

Το concept είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις και όσοι το υπηρέτησαν ήταν εκείνοι που κέρδισαν τη παραμονή τους και μια χρυσή θέση στο τελικό του GNTM 4. Η πρώτη φωτογραφία που πέρασε χωρίς καμία δυσκολία ήταν εκείνη της Κυβέλης, η οποία τα κατάφερε στο εκατό τοις εκατό και έδωσε όλο της το ταλέντο στο σετ.

Την Κυβέλη ακολούθησε η Όλγα, που όπως την χαρακτήρισε η Ζενεβιέβ είναι το κορίτσι ντισκομπάλα. Η Ζενεβιεβ ήταν αρκετά συγκινημένη και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της με την πρόκριση της Όλγας, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της άφησε τον πρωταθλητισμό για να κερδίσει στο χώρο του μόντελινγκ, όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει καριέρα.

Το bottom two και η σκληρή αποχώρηση

Στο bottom two του σημερινού ημιμτελικού βρέθηκε ο Κωνσταντίνος με την Ειρήνη, σε πολύ φορτισμένο κλίμα. Και οι δυο ήταν συγκινημένοι και δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν. Η Ειρήνη έσπασε το ρεκόρ του golden pass, καθώς είναι η μόνη που κέρδισε το golden pass και έφτασε μέχρι και αυτό το σημείο. Από την άλλη, ο Κώνσταντίνος είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα του GNTM. Τελικά ο Κωνσταντίνος πέρασε στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, ενώ η Ειρήνη ήταν εκείνη που δεν τα κατάφερε.

Δείτε παρακάτω τις προσπάθειες των μοντέλων αναλυτικά:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Έξαλλο το Twitter με την κριτική της επιτροπής για τις πόζες των μοντέλων! Επικά σχόλια!

GNTM: Έξαλλη η Ειρήνη με όσα συνέβησαν στο σετ της δοκιμασίας!- Η "συμμαχία" Κωνσταντίνου και Όλγας!

GNTM: To dance concept του ημιτελικού!- Ο Σκουλός "άφησε" την κάμερα και έπιασε τα "μικρόφωνα"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved