Η Γη της Ελιάς: Δώρα Χρυσικού: «Η Αρετή θα μαλακώσει αλλά δεν θα κάνει τρομερές μετατοπίσεις»
Media

Η Γη της Ελιάς: Δώρα Χρυσικού: «Η Αρετή θα μαλακώσει αλλά δεν θα κάνει τρομερές μετατοπίσεις»

Η Δώρα Χρυσικού υποδύεται την Αρετή στην αγαπημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς προσέγγισε τον ρόλο της, για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για δεύτερη χρονιά και για τη σχέση της με την τηλεθέαση.

Ποια είναι η σχέση σας με την τηλεθέαση;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μπαίνουμε σε αυτό το τριπάκι. Μπαίνω λοιπόν κάποιες φορές να δω τα νούμερα αλλά όχι ανταγωνιστικά, θέλω να δω τι αντίκτυπο έχει η σειρά στον κόσμο. Και το, λέω αυτό, καθώς εγώ ήμουν άρρωστη, απέφευγα το να βγαίνω και ήμουν συνεχώς γύρισμα, σπίτι, νοσοκομείο για χημειοθεραπεία, σπίτι, νοσοκομείο, γύρισμα. Οπότε δεν είχα πολλή επαφή με τον κόσμο. Δεν είχα λάβει αυτό που έλαβαν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Εγώ τώρα αρχίζω να το καταλαβαίνω, που έχω συνέλθει και επανέλθει, που πηγαίνω στην παλιά μου γειτονιά στα Άνω Πατήσια, περνάω από τα μαγαζιά και με σταματά κόσμος.

Εχουν γίνει συζητήσεις για 2η χρονιά;

Επίσημα δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι, ως περιρρέουσα ατμόσφαιρα θεωρούμε δεδομένο ότι η σειρά θα συνεχιστεί.

Πώς προσεγγίσατε τον ρόλο της Αρετής, μίας γυναίκας που φτάνει στα άκρα;

Είναι ένας ρόλος τελείως εκτός της δικής μου κοσμοθεωρίας! Μια ζωή παλεύω στην καθημερινότητα μου για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους γυναίκες, είμαι φεμινίστρια, ένας άνθρωπος που παλεύει για ελευθερία, ίσα δικαιώματα. Η Αρετή από την άλλη, είναι μία γυναίκα που πρεσβεύει τα ακριβώς αντίθετα στοιχεία. Ξεκίνησα λοιπόν να κατανοώ τον χαρακτήρα της Αρετής, βρήκα τις ανθρώπινες της στιγμές, τις δικαιολογίες που λέει για όσα κάνει. Ετσι, προσπάθησα να την προσεγγίσω. Για μένα πάντως η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι ενώ κάνω έναν αντιπαθή ρόλο, το κοινό εκπαιδεύεται στο να ξεχωρίζει τον άνθρωπο που υποδύεται τον ρόλο από τον ίδιο τον ρόλο. Λαμβάνω μηνύματα που μου λένε ότι σαν ηρωίδα θέλουμε - να σε σκοτώσουμε, αλλά μπράβο γιατί έχεις μπει στο πετσί του ρόλου. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με την εκπληκτική Στέλλα Φυρογένη που επίσης υποδύεται μία γυναίκα των άκρων και προσωπικά τη θαυμάζω πολύ.

Θα δούμε την Αρετή να «μαλακώνει» στα επόμενα επεισόδια;

Ναι, αλλά μην ξεχνάμε ότι «πρώτα βγαίνει η ψυχικοί μετά το χούι»! Η Αρετή θα μαλακώσει αλλά δεν θα κάνει τρομερές μετατοπίσεις. Η Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο ξέρει να παίζει με την ψυχολογία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί οι τηλεθεατές τώρα να γκρινιάζουν που είμαι στρίγκλα, αλλά αν με δουν να μαλακώνω, ως ρόλος, δεν θα τους αρέσει. Ηδη τώρα, σε δύο επεισόδια που φαίνεται ότι μαλακώνω λίγο, το Twitter σχολιάζει «τι έπαθα»!.

Πηγή:ΤύποςTV

Διαβάστε επίσης:

Η γη της Ελιάς: Δώρα Χρυσικού: «Είναι αδιανόητο το βρίσιμο που τρώω καθημερινά»

Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα»

Η Γη της Ελιάς spoiler: Άλλος άνθρωπος η Αρετή μετά το χειρουργείο! Η αλλαγή στην εμφάνισή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved