Ήλιος: Η Αλίκη βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια
Media

Ήλιος: Η Αλίκη βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια

Τι θα δούμε σήμερα, 15 Δεκεμβρίου στη σειρά, Ήλιος

Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή. Όταν τελικά η ταυτότητά της αποκαλύπτεται, ανατρέπονται όλα όσα πίστευαν γι’ αυτήν. Η Αλίκη, ενώ αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος είναι ή όχι νεκρός, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια.

Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό της θέμα, κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες. Ο Διοικητής επισκέπτεται ξανά την Σοφία και την τρομοκρατεί, αναγκάζοντάς την να μιλήσει στο Χρήστο.

Ο μικρός Χάρης, μπροστά στην επιθυμία του να ζήσει, μπαίνει στο δίλημμα να κάνει κάτι που τον ζορίζει πολύ. Τα αισθήματα της Αθηνάς για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο, αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, ενώ η Εύα μαθαίνει πως ο Ιάσονας χώρισε με την Ελένη.

Ο Διοικητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς υπάρχει κάποιος που απειλεί να ξεσκεπάσει τη σκοτεινή πλευρά του…

Στο προηγούμενο, είδαμε:

Η Λήδα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Χάρη, ενώ συγκρούεται με τον γιατρό και τη γιαγιά του παιδιού. Όλοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του Στέφανου. Ο Διοικητής απειλεί πια ανοιχτά τον Χρήστο και την Δάφνη, ενώ δεν διστάζει να ενοχλεί με θράσος την Σοφία. Ο Ιάσωνας δέχεται την απόφαση της Ελένης να χωρίσουν και προσπαθεί να πλησιάσει την Ελπίδα, ενώ η γυναίκα που τον παρακολουθεί εμφανίζεται ξανά μπροστά του... Ο Πέρης χρησιμοποιεί την επερχόμενη θεραπεία του Χάρη, για να καταφέρει να γλιτώσει από τις κατηγορίες…

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Η Αλίκη απελπισμένη δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

Ήλιος: Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος

Ήλιος: Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved