Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει: Όσο ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα να κάνει θεραπείες
Media

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει: Όσο ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα να κάνει θεραπείες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πώς είδε την Άσπα Τσίνα όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα», με αφορμή την δήλωση του Νότη Χριστοδούλου για το αν θα πάει ή όχι στο Survivor, θυμήθηκε τα χρόνια του Fame Story και μεταξύ άλλων μίλησε για την φιλία του Νότη Χριστοδούλου με την Άσπα Τσίνα.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως συνάντησε την Άσπα όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο αφού εκεί πραγματοποιεί και η ίδια τις θεραπείες της.

Συγκεκριμένα είπε:«Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας εκεί, και βλέπω την Άσπα πρώτη φορά μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολύ ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι. Παιδεμένο από τη ζωή της αλλά με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της. Με πήγε ξανά πίσω στα χρόνια του Fame Story ως δυναμισμό και μπράβο της που δίνει τη μάχη της με τον δυναμισμό και την αξιοπρέπειά της. Της στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και από εδώ».

Να υπενθυμίσουμε πως η Άσπα Τσίνα είχε μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκι Ντρίο μετά την απώλεια της μητέρας της από κορονοϊό (video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία σε βάρος του - «Ήμουν 15χρονών»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά αδερφικός του φίλος μετά την καταγγελία: «Εγώ είμαι διπλά οργισμένος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved