Η τελευταία ώρα: Ένα πρόσωπο - κλειδί από το παρελθόν της Κατερίνας εμφανίζεται στο προσκήνιο
Media

Η τελευταία ώρα: Ένα πρόσωπο - κλειδί από το παρελθόν της Κατερίνας εμφανίζεται στο προσκήνιο

Η τελευταία ώρα: Μια πληροφορία κάνει Κάτια και Αλέξη να αναθαρρήσουν.

Ο Ανδρέας αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα σκοτεινό πρόσωπο, ενώ Μαρίνα και Νικόλας τσακώνονται για το ποια είναι η καλύτερη λύση για την Κάτια. Η Ισμήνη μαθαίνει τι συνέβη στη Ρόδο.

Παράλληλα ο Αλέξης θα κάνει κάτι πολύ άσχημο που δείχνει τον πανικό του. Ένα πρόσωπο - κλειδί από το παρελθόν της Κατερίνας εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η Κική κάνει άλλη μια τεράστια γκάφα και τσακώνεται άσχημα με την Κάτια. Μια πληροφορία, όμως, κάνει Κάτια και Αλέξη να αναθαρρήσουν.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Έλλη λέει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια για το ατύχημα προκαλώντας ένα μπαράζ αποκαλύψεων και αλυσιδωτών αντιδράσεων που τους φέρνουν όλους σε ρήξη. Τα μηνύματα του Πέτρου στενεύουν τον κλοιό γύρω από την Κάτια, την Έλλη και τον Αλέξη που βεβιασμένα προχωράνε στη λάθος κίνηση.

Στην άλλη πλευρά του ατυχήματος, ο Μάρκος και η Ζωή έντρομοι προσπαθούν να βρουν τι είναι αυτό που θέλουν εκείνοι που ερευνούσε η Κατερίνα, μέχρι που ο Μάρκος φτάνει σε μια μεγάλη ανακάλυψη.

Την ίδια στιγμή η Άσπα αναθέτει στη Σίλια να ψάξει την άγνωστη φίλη της Κατερίνας. Όμως το μυστηριώδες αυτό πρόσωπο περιμένει ακόμα στη σκιά.

Διαβάστε επίσης:

Οι «Απαράδεκτοι» επιστρέφουν ξανά στο MEGA!

Ράδιο Αρβύλα: Έτσι «εξαφάνισαν» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο! Τι θα γίνει με την εκπομπή;

Άγριες Μελισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δίνει spoiler για τη δίκη του Λάμπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved