Αυτή είναι η εκπομπή των Αρβύλα που είχε βρεθεί η τραγουδίστρια που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο
Media

Αυτή είναι η εκπομπή των Αρβύλα που είχε βρεθεί η τραγουδίστρια που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

Μετά την γνωστοποίηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να έχει διαρρεύσει ερωτικό υλικό πρώην συντρόφου του, η τραγουδίστρια Chrysa έκανε νέες σοβαρές καταγγελίες εναντίον του.

Αυτό έκανε γνωστές τις πράξεις του μέσω από τα social media, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Tlive, ενώ την ίδια ώρα προβάλλονταν πλάνα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά όταν έχεις τόσο κόσμο που θέλει να μάθει τη δική σου εμπειρία. Σίγουρα σε καμία περίπτωση δε μπορώ να καταλάβω τι περνάει η κοπέλα που διέρρευσαν τα βίντεό της με αυτόν τον τρόπο, από αυτόν τον άνθρωπο. Η δική μου εμπειρία δεν πλησιάζει καν σε αυτό.

Βρέθηκα σε ένα beach bar με κάτι φίλους μου, αυτός έτυχε να παίζει ως dj. Είπε ένα αστείο, με αυτόν τον τρόπο με προσέγγισε γιατί εγώ γέλασα, στη συνέχεια καθώς αλλάξαμε θέσεις με την παρέα μου και πήγαμε στο μπαρ και ήμουν πιο κοντά σε αυτόν, μου έλεγε πολλά πράγματα. Μιλούσαμε, αλλά επί γενικού πλαισίου. Δεν είπαμε δηλαδή κάτι να με βάλει σε υποψίες. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι συνέβαινε. Ήμουν 17 -18 χρονών.

Με ακολούθησε στις γυναικείες τουαλέτες, εγώ είχα μπει στον χώρο. Βγαίνοντας από την τουαλέτα, τον αντικρίζω και μου είπε ότι είχε μπερδευτεί. Του μιλούσα στον πληθυντικό. Μου ζήτησε να του μιλάω στον ενικό, έκανε διάφορες ερωτήσεις για μένα. Έπαθε σοκ με την ηλικία μου. Όλα αυτά μέσα στις γυναικείες τουαλέτες. Στη συνέχεια προχώρησε σε άλλα σχόλια που δεν θα ήθελα να αναφέρω λόγω της χυδαιότητάς τους», είπε.

Διαβάστε επίσης

Ράδιο Αρβύλα: Κανονικά θα βγει η εκπομπή απόψε!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά αδερφικός του φίλος μετά την καταγγελία: «Εγώ είμαι διπλά οργισμένος»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία σε βάρος του - «Ήμουν 15χρονών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved