Ράδιο Αρβύλα: Ξανά στον «αέρα» – Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη και ο λόγος που βγήκε η εκπομπή
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ξανά στον «αέρα» – Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη και ο λόγος που βγήκε η εκπομπή

Ράδιο Αρβύλα: Μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά και την απομάκρυνσή του από το κανάλι και από την εκπομπή, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης είναι και πάλι on air, παρά τη φημολογία που ήθελε την εκπομπή να μην προβληθεί.

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης έστειλε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες του Γιώργου Τράγκα και της Ροζίτας Σώκου, ξεκίνησε να μιλάει για τις φορές εκείνες που δεν μπορούσαν να βγάλουν κανονική εκπομπή, δηλαδή σατυρική.

«Χθες ήμασταν στα χαμένα, αναρωτιόμασταν τι κάναμε, παρόλα αυτά αυτή είναι η Τρίτη φορά που νιώθουμε πως δεν μπορούσε να βγάλουμε μια κανονική εκπομπή. Είναι σαν να ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία.

Κάπως έτσι το βιώνουμε. Τσιμπάμε τους εαυτούς μας να δούμε αν είναι πραγματικότητα. Ξυπνάμε το πρωί και προσπαθούμε να διαπιστώσουμε πως αυτό που ζούμε είναι αλήθεια και όχι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν μπορούσε έτσι να κάνουμε σατυρικές εκπομπές.

Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα είναι γιατί δεν θεωρούμε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό, δηλαδή έμμεσα να μας αφορά και να μην είμαστε εδώ.

Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει και ακούσει αλλά ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί. Σήμερα, όμως θα τα απαντήσουμε», είπε και συνέχισε λέγοντας πώς θα απαντήσουν σε μερικά πράγματα στην πορεία της εκπομπής.

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αρναούτογλου για Κανάκη: «Μπορεί να έχω μαλώσει με τον Αντώνη αλλά δεν πιστεύω ότι γνώριζε»

Στήθηκε «δικαστήριο» στο Twitter μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη! Τα σχόλια για τους Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης: Δεν θα βγει το Βινύλιο την Παρασκευή, μετά τις εξελίξεις με τον Παναγιωτόπουλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved