Βασίλης Πορφυράκης: Η απώλεια της μητέρας του, η Ματίνα Νικολάου και η σεξουαλική παρενόχληση
Media

Βασίλης Πορφυράκης: Η απώλεια της μητέρας του, η Ματίνα Νικολάου και η σεξουαλική παρενόχληση

Ο Βασίλης Πορφυράκης μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» για τη σχέση του με την Ματίνα Νικολάου, την απώλεια της μητέρας του και αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον βοήθησε να προχωρήσει μπροστά όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση!

Ο Βασίλης Πορφυράκης είπε χαρακτηριστικά: «Η απώλεια της μητέρας μου με ταρακούνησε, αλλά μετά από 14 χρόνια σου λέω πως ο χρόνος είναι γιατρός. Πέθανε η μητέρα μου όταν τα αδέλφια μου ήταν 1,5 έτους, 4 και 9 ο μεγάλος».

Ο τραγουδιστής πάλεψε με την κατάθλιψη. Όπως δήλωσε, έπρεπε κάτι να θυσιάσει από τον εαυτό του ώστε να προσφέρει αγάπη στα αδέρφια του.

Η σχέση του με την Ματίνα Νικολάου κρατάει τέσσερα χρόνια και είναι κάτι που τον ολοκλήρωσε. Ο ίδιος την χαρακτήρισε δημιουργική. Γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά… ένταση.

«Δεν ζηλεύω την Ματίνα. Δεν ρώτησα ποτέ την ηλικία της και ποτέ δεν το έχω ρωτήσει», είπε και πρόσθεσε πως με τον γιο της ταιριάζουν και είναι φίλοι.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως βίωσε σεξουαλική παρενόχληση.

«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησα την πίστη μου. Τους απαντούσα ότι εγώ μεγάλωσα τρία παιδιά μόνος μου και μπορώ να κάνω καριέρα… έτσι».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Ο Βασίλης Πορφυράκης στο gossip-tv: «Αυτά μας κρατούν ερωτευμένους με τη Ματίνα Νικολάου»

Ματίνα Νικολάου: Η ηλικία, ο γάμος που έληξε άδοξα, ο γιος και η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved