Ματίνα Νικολάου: Η ηλικία, ο γάμος που έληξε άδοξα, ο γιος και η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη
Showbiz

Ματίνα Νικολάου: Η ηλικία, ο γάμος που έληξε άδοξα, ο γιος και η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη

Η Ματίνα Νικολάου είναι από τις γυναίκες που το κοινό την έχει λατρέψει για τον χαρακτήρα της.

Η Ματίνα Νικολάου είναι ηθοποιός και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις εκπομπές Καλό μεσημεράκι και Για την Παρέα του Νίκου Μουτσινά από το 2018 μέχρι σήμερα.

Η ίδια έχει αγαπηθεί από το κοινό τόσο για το χιούμορ της όσο και τον χαρακτήρα της.

Πάμε να την μάθουμε καλύτερα…

Ηλικία

Η Ματίνα Νικολάου γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο Αττικής όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου και αποφοίτησε το 2001. Αμέσως μετά ξεκίνησε να εργάζεται κυρίως στο θέατρο ενώ έχει κάνει λιγότερες τηλεοπτικές δουλειές ως ηθοποιός.

Ο γάμος που έληξε άδοξα

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της για περίπου τέσσερα χρόνια. Οι ίδιοι θέλησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως μέχρι και σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η Ματίνα σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή Happy Day είχε δηλώσει: Είμαι πολύ περήφανη για τον μπαμπά του Παναγιώτη, γιατί στην αρχή τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα και όλο αυτό συνέβαινε επειδή υπάρχει ένας εγωισμός των ανθρώπων. Ένας εγωισμός που δε μπορούσα να καταλάβω το “γιατί έγινε αυτό;” και “πώς εγώ δε μπόρεσα να κρατήσω την οικογένειά μου;”. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου.

Είχα πάρα πολλή στενοχώρια, θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη κι όμως με τον καιρό ανακάλυψα ότι όλα είναι πολύ σχετικά. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε την καλύτερη σχέση, που θα μπορούσαμε να έχουμε για να είναι καλά ο Παναγιώτης»

Ο γιος

Η Ματίνα Νικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο μαζί με τον πρώην σύζυγό της, τον Παναγιώτη και είναι 13 χρονών.

Η ηθοποιός του έχει τρομερή αδυναμία και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για εκείνον με τρυφερότητα και αγάπη.

Σε συνέντευξη της στο Πρωινό το 2019, είχε δηλώσει: «Έχω έναν γιο,. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροϊδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά. Έχω χωρίσει, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον πρώην άντρα μου. Και εκείνος με τον Παναγιώτη. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε δύσκολα, αλλά όταν δύο άνθρωποι χρειάζεται να είναι μακριά ας είναι για να είναι ευτυχισμένοι! Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε σε κάποια πράγματα, οι αιτίες χωρισμού οι γνωστές».

Η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη

Η Ματίνα Νικολάου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Πορφυράκη και δεν μπορεί να κρύψει το πόσο ερωτευμένη είναι.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στην σχέση της με τον τραγουδιστή, αλλά και στο αν την έχει επηρεάσει η διαφορά ηλικίας που έχουν.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Είναι μια σχέση στην οποία είμαστε ήρεμοι και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον, την απολαμβάνουμε πραγματικά. Αυτό είναι ένα πολύ καλό συστατικό για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος. Δεν έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, είναι μεγάλη. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ μικρότερο άντρα. Αλλά δεν έχει καμία σημασία η ηλικία ούτε για μένα, ούτε για τον Βασίλη. Δεν στεκόμαστε καθόλου εκεί».

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γκρέυ: Θρήνος. Πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

Ευγενία Δημητροπούλου: Έτοιμη να γίνει μαμά (Video)

Love it: Θετική στον κορονοϊό συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Σίσσυ Καλλίνη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved