Άρις Πετράκης: 10 πράγματα που θέλεις να ξέρεις για τον σέξι τραγουδιστή του Celebrity Game Night!
Media

Άρις Πετράκης: 10 πράγματα που θέλεις να ξέρεις για τον σέξι τραγουδιστή του Celebrity Game Night!

O Άρις Πετράκης ανέλαβε να «ντύνει» με τη φωνή του το «Celebrity Game Night» που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ στο Mega.

O Άρις Πετράκης και η μπάντα των Playmobeat δίνουν το ρυθμό στο παιχνίδι και προκαλούν τους καλεσμένους να πιάσουν το μικρόφωνο και να τραγουδήσουν...

O Άρις Πετράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Είναι 28 χρονών!

Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και έχει ωροσκόπο Δίδυμο

Σπούδασε jazz τραγούδι στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και έκανε ντεμπούτο στην δισκογραφία το 2017, υπογράφοντας τους στίχους στην επιτυχία της Demy «Ισόβια Μαζί».

Παράλληλα, έχει και προσωπική δισκογραφία, μέσα από την οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Το πιο πρόσφατο single του, με τίτλο «Δυό Λεπτά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε από τα αγαπημένα του κοινού και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay.

Λατρεύει τη γυμναστική!

Αγαπά τα ταξίδια!

Ο αγαπημένος του προορισμός είναι η Μύκονος και έχει πολλές φωτογραφίες από τον αγαπημένο του προορισμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Δηλώνει ελεύθερος και… ωραίος!

Επίσης, έχει στο ενεργητικό του και ξεχωριστές live εμφανίσεις, όπως αυτές που στο «Cash», στο Κεφαλάρι, με τον Μάκη Δράκο, ενώ ετοιμάζει νέες εμφανίσεις – έκπληξη σε χώρο της Αθήνας, που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη για το #metoo: «Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά»

Σμαράγδα Καρύδη: «Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε με τον Θοδωρή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved