Σμαράγδα Καρύδη: «Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε με τον Θοδωρή»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε με τον Θοδωρή»

Η Σμαράγδα Καρύδη εξήγησε τι θαυμάζει στον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη.

Επίσης, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε πόσο φροντίζει τον εαυτό της και τι άλλο θέλει να κάνει στη ζωή της.

Τι αγαπάτε εκτός υποκριτικής;

Εχω μανία με τη θάλασσα και τα καλοκαίρια. Δεν είμαι πάντα τυχερή για να κάνω διακοπές, αλλά γενικά προσπαθώ πάντα να χαίρομαι τη θάλασσα και να βρίσκομαι κοντά στη θάλασσα όσο μπορώ…

Πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας;

Καλά, τώρα μη φανταστείτε ότι έχω καμία υστερία... Προσέχω τη διατροφή μου, δεν τρώω βλακείες πια, όπως έτρωγα όταν ήμουν μικρή. Πλέον δεν τρώω γλυκά, δεν τρώω ζάχαρη. Δεν πίνω επίσης αναψυκτικά, δεν πίνω αλκοόλ, γιατί δεν μου αρέσει να είμαι ζαλισμένη. Μόνο κρασί μαζί με το φαγητό. Εχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 13 χρόνια, παρόλο που κάπνιζα πολύ.

Τι αισθανθήκατε και το κόψατε;

Τίποτα δεν αισθάνθηκα, απλά είχα πει ότι ήθελα να μεγαλώσω, να περάσω τα 40 και να κόψω το τσιγάρο, γιατί δεν θέλω να είμαι μια γυναίκα σε μεγάλη ηλικία που θα είναι με ένα τσιγάρο, με βαριά φωνή και φλέμα. Ενώ δεν είχε ξεκινήσει ακόμη αυτό, δεν ήθελα να φτάσω σε αυτή την τσιγαροκατάσταση. Δεν θα μου άρεσε και η εικόνα μου. Δεν περίμενα ότι θα το κόψω, γιατί κάπνιζα με μανία. Το έκοψα πολύ χαλαρά, χωρίς μανία, μέρα με τη μέρα, έτσι με πήγε καλά. Γενικά κάνω υγιεινή ζωή θα έλεγα. Βρίζω κάποιες φορές όμως.

Τι άλλο θέλετε να κάνετε στη ζωή σας;

Στη ζωή μου θέλω να κάνω ένα σωρό πράγματα. Πέρυσι έκανα τα πρώτα μου βήματα στη σκηνοθεσία και θέλω να το εξελίξω αυτό, γιατί μου δίνει χαρά.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ο ιδανικός άνδρας για τη Σμαράγδα Καρύδη;

Ακούγεται λίγο βαρύγδουπο αυτό, όμως η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε. Είναι ωραίο να είσαι με κάποιον που ταιριάζεις είναι λίγο πιο ξεκούραστο αυτό από κάποιον με τον οποίο δεν έχεις σχέση. Γοητεύεσαι από το αντίθετο, ενώ εμείς, που μεγαλώσαμε, γοητευόμαστε από το ίδιο. Οταν είσαι μικρός, θέλεις το αντίθετο από εσένα. Μεγαλώνοντας κάπως σου αρέσει να είσαι με τους ανθρώπους που σου μοιάζουν ή που ταιριάζεις.

Ποιο στοιχείο αγαπάτε περισσότερο στον σύντροφο σας;

Ο Θοδωρής είναι περισσότερο ανοιχτός από όσο αντέχω, αλλά το θαυμάζω αυτό. Είναι ένας ορθάνοιχτος άνθρωπος, δεν φοβάται να πει και να κάνει ό,τι του έρθει. Εγώ δεν είμαι έτσι, αλλά με έχει ανοίξει πολύ αυτό.

Ο καθένας μας γνωρίζει και τον εαυτό του μέσα οπό τον σύντροφο του;

Και εξελίσσεται και σίγουρα γίνεται μια ζύμωση.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη για το #metoo: «Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά»

Σμαράγδα Καρύδη: «Όταν κυκλοφορώ έχω δύο εαυτούς»

Σμαράγδα Καρύδη: Η αγοραφοβία, η απόφαση να μην κάνει παιδιά και τα ζόρια στη δουλειά της! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved