Σμαράγδα Καρύδη: «Όταν κυκλοφορώ έχω δύο εαυτούς»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Όταν κυκλοφορώ έχω δύο εαυτούς»

Η Σμαράγδα Καρύδη, εκτός από εντυπωσιακή γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και πολύ αγαπημένη του κοινού που την απολαμβάνει κάθε Παρασκευή στο MEGA.

Το «Celebrity game night» είναι ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κόνσεπτ, αλλά δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο χωρίς τη σφραγίδα της.

«Νομίζω ότι μου πάει, γιατί και εγώ παίζω με τις παρέες μου. Είμαι πιο κοντά στον εαυτό μου στα γυρίσματα, είμαι εγώ», εξήγησε, ενώ παραδέχτηκε πως «ήμουν πιο κλεισμένη τα πρώτα χρόνια που βγήκα στην τηλεόραση, έπαιζα πιο πολύ δραματικούς ρόλους και ήμουν πιο απόμακρη. Να φανταστείς πως ο Μιχάλης Μαρίνος δεν ήθελε να παίξω εγώ την Ντάλια, γιατί φανταζόταν -όπως μου είπε- πως είμαι μια που κάθεται στη γωνία και διαβάζει το βιβλίο της», αποκάλυψε.

Παρά τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει, επιλέγει να μη λέει «ναι» σε κάτι που δεν την εκφράζει 100%. «Δεν θέλω να κάνω και θέατρο και τηλεόραση, να ξυπνάω 7.00 το πρωί, να γυρνάω βράδυ και να είμαι με τα τάπερ. Το έχω κάνει στο παρελθόν και μπορεί να μου ξανατύχει, αλλά δεν το κυνηγάω», τόνισε.



Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη, αν και η ίδια θα το ήθελε μερικές φορές. «Στον δρόμο, όταν κυκλοφορώ, έχω δύο εαυτούς. Οταν νιώθω καλά, μου αρέσει να με κοιτάνε, άλλες φορές όμως θέλω να περνάω αόρατη. Εχω αγοραφοβία και ρίχνω έναν τοίχο όταν θέλω να περάσω απαρατήρητη, θέλω να φύγω γρήγορα από καφετέριες, πλατείες, γιατί, καθώς με γνωρίζουν, μπορεί να νιώσω δυσάρεστα χωρίς να ξέρω το γιατί... Το είχα σε πολύ χειρότερο βαθμό στο παρελθόν, ακόμα και πριν με γνωρίσει ο κόσμος», ομολόγησε. Για τον χρόνο που περνά, η ηθοποιός παραδέχθηκε: «Παλεύω να μη φρικάρω τρομερά με την πάροδο του χρόνου και κάνω πράγματα που θα με αλλοιώσουν. Παλεύω να συμβιβαστώ πως η εικόνα μου αλλάζει».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Άρη Σερβετάλη, που κατάφερε να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων με την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», με το σκεπτικό ότι δεν επιθυμεί να παίζει σε κοινό αμιγώς εμβολιασμένων θεατών. «Δεν τον ξέρω προσωπικά, λέμε ελάχιστες κουβέντες... Τον εκτιμώ πολύ ως ηθοποιό και ξέρω πως είναι κοντά στον θεό. Ομως δεν συμφωνώ με αυτό, δεν ξέρω τι τον ώθησε σε μια τέτοια ενέργεια, καθώς πιστεύω πως το δικαίωμα στη δουλειά είναι πολύ σημαντικότερο από το να ψυχαγωγηθούν κάποιοι. Τα μέτρα δεν είναι τιμωρητικά, δεν σημαίνει "δεν εμβολιάζεσαι, δεν θα δεις θέατρο". Γίνεται για να προστατευτούμε όλο αυτό», κατέληξε στο Secret.

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: «Αν μου παραβιάσεις τον χώρο και τον χρόνο μου, πνίγομαι»

Σμαράγδα Καρύδη: Ο μπαμπάς της πόσταρε φωτό της από το παρελθόν και είναι αγνώριστη

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής μου έδωσε πολλή κατανόηση και υπομονή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved