Παναγιωτόπουλος:Αποκάλυψη βόμβα για τον κρυφό γάμο-Την ώρα του σάλου, σε εστιατόριο με τη σύζυγό του
Media

Παναγιωτόπουλος:Αποκάλυψη βόμβα για τον κρυφό γάμο-Την ώρα του σάλου, σε εστιατόριο με τη σύζυγό του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του.

Μετά τον σάλο για τη διαρροή βίντεο και εικόνων από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ακόμα μία αποκάλυψη βόμβα.

Η εκπομπή T-live αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι την ώρα που το μεσημέρι της Τρίτης (14/12), την ώρα δηλαδή που σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και στο διαδίκτυο γινόταν χαμός γύρω από το όνομά του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης μαζί με την σύζυγό του.

Από τους ανθρώπους του εστιατορίου δεν παραδέχτηκε κανείς ότι τον είδε όμως η εκπομπή εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15:00 της Τρίτης 14ης Δεκεμβρίου και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε μάλιστα και με πιστωτική κάρτα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Παντρεύτηκαν στην Αλόννησο. Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετά το Ράδιο Αρβύλα απομακρύνθηκε και από άλλη δουλειά

Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη ανάρτηση του Κιούση μετά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου

H «απολογία» του Κιούση στην κόρη του: «Δεν θέλω να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα ως πατέρας αν...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved