Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετά το Ράδιο Αρβύλα απομακρύνθηκε και από άλλη δουλειά
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετά το Ράδιο Αρβύλα απομακρύνθηκε και από άλλη δουλειά

Καταιγιστικές συνέχισαν να είναι και την Τρίτη (14/12), οι εξελίξεις για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα, αλλά και σήμερα.

Η αποκάλυψη πρώην συντρόφου του για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της ενώ ήταν ακόμα ζευγάρι, «άνοιξε στόματα» με τον Αντώνη Κανάκη να αφιερώνει όλη τη χθεσινή εκπομπή στο θέμα του επί 14 χρόνια συνεργάτη του ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, ακόμα μία επαγγελματική στέγη έκλεισε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς απομακρύνθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό «Rock Fm».


Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον εν λόγω σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η συνεργασία διεκόπη.
«Ανακοίνωση
Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει οτι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Παρακάτω η ανακοίνωση του σταθμού:

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη ανάρτηση του Κιούση μετά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου

H «απολογία» του Κιούση στην κόρη του: «Δεν θέλω να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα ως πατέρας αν...»

Ράδιο Αρβύλα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» η εκπομπή μετά την καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved