Ράδιο Αρβύλα:  Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» η εκπομπή μετά την καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» η εκπομπή μετά την καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο

 Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή του ΑΝΤ1,Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για revenge porn! Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» η εκπομπή!

Η κοπέλα καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn και μάλιστα οι δυο τους φαίνεται ότι βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη!

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα γνώρισε τον παρουσιαστή στην Αλόννησο, έκαναν σχέση για κάποιο διάστημα και όταν χώρισαν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε βίντεο της και φωτογραφίες της σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η κοπέλα του ζήτησε να τα σβήσει όμως εκείνος φέρεται να μην το έκανε και έτσι κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Μετά από αυτό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να την προσέγγισε ξανά ζητώντας της συγγνώμη αλλά και ζητώντας της να τον παντρευτεί. Αφού η κοπέλα δέχθηκε εκείνος φέρεται να πήρε πίσω την πρόταση του και μετά να της ανακοίνωσε πως παντρεύεται άλλη.

Όταν η καταγγελία έγινε γνωστή, οι χρήστες των social media ξέσπασαν εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και λίγο αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την απομάκρυνσή του από τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο.

Ο Αντώνης Κανάκης συναισθηματικά φορτισμένος ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και ότι το Βινύλιο της Παρασκευής δεν θα βγει στον αέρα «και ο λόγος είναι πως αυτό που είχαμε προγραμματίσει ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε».

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» εντελώς η εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Κανάκης: «Είπα στον Στάθη ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Έχω πολύ θυμό»

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία για revenge porn- Τα πρώτα λόγια του Κανάκη

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved