Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου!
Showbiz

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

Μετά από καταγγελίες εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, απομακρύνεται από το κανάλι. 

Την αρχή έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή "Ράδιο Αρβυλα", ο οποίος ξεκαθάρισε ότι παίρνει το μέρος της κοπέλας και ότι λυπάται βαθύτατα γι αόλο αυτό που έχει συμβεί. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο ίδιος μίλησε στο τηλέφωνο με τον στενό του συνεργάτη, Στάθη Παναγιωτόπουλο και ότι εξέφρασε σε εκείνον τον έντονο θυμό του για το ότι δεν γνώριζε τίποτα για το συμβάν και ήταν "στα σκοτάδια".

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη, που δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, ήρθε να συμπληρώσει και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η οποία δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το μέλλον του Παναγιωτόπουλου στις εκπομπές του καναλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού:

"Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού."

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία για revenge porn- Τα πρώτα λόγια του Κανάκη

Βινύλιο: Πρεμιέρα για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του - Οι απίθανες μεταμφιέσεις

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό φοβήθηκα, δεν ήξερα τι να περιμένω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved