Media

Αντώνης Κανάκης: «Είπα στον Στάθη ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Έχω πολύ θυμό»

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Ιδιαίτερα φορτισμένος ψυχολογικά εμφανίστηκε στην αποψινή εκπομπή (13/12) ο Αντώνης Κανάκης μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την τηλεοπτική παρέα.  

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες... Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας... Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή και μετά τα βρήκαν εξωδικαστικά. Δεν έχουν σημασία αυτά, σημασία έχει το ηθικό κομμάτι. Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό και να μην το γνωρίζουμε... Να μη μπήκε στη διαδικασία να το πει ποτέ. Κλείσαμε το τηλέφωνο και ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για αυτά του διαδικτύου που ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Στην πορεία όμως, αφού έκλεισα το τηλέφωνο και ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει, διαπίστωσα δυστυχώς ότι όντως υπάρχει αυτή η υπόθεση, ότι όντως έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα. Ο εγκέφαλός μου χρειάστηκε ώρες μέχρι να μπορέσω να διαχειριστώ ξανά όλο αυτό που γίνεται.

Μετά από κάποιες ώρες, πήρα ξανά τηλέφωνο τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφασή μου και την απόφαση όλων μας να διακόψουμε τη συνεργασία μαζί του. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας "τι ζούμε;". Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία για revenge porn- Τα πρώτα λόγια του Κανάκη

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved