Σε ξένα χέρια: Η Σούλα αναστατώνεται με την κατάρρευση της υγείας του Χαράλαμπου
Media

Σε ξένα χέρια: Η Σούλα αναστατώνεται με την κατάρρευση της υγείας του Χαράλαμπου

Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος ψάχνει να βρει τρόπο για να ρίξει το ποσοστό του πεθερού του.

Ο Πιπερόπουλος και οι σύμβουλοί του φτάνουν στη «Φεγκούδης Σνακς», με στόχο να πάρουν πάνω από το 51% της εταιρείας, ενώ η Διώνη ανακαλύπτει το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας.

Ο Μάνος ψάχνει να βρει τρόπο για να ρίξει το ποσοστό του πεθερού του και η Σούλα αναστατώνεται με την κατάρρευση της υγείας του Χαράλαμπου.

Πώς θα αντιδράσει η Τόνια, όταν η Πελαγία της πει ότι βρίσκεται στο σπίτι του παπά μαζί με τον Ταρζάν; Θα αποδεχτεί ο Πιπερόπουλος τον συμβιβασμό που του προτείνει ο Μάνος;

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο...

Το διάλειμμα στη σχέση του Μάνου και της Μαριτίνας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τριγμούς στο σπίτι των Φεγκούδηδων. Ο Μάνος, ανυποχώρητος, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που αρχίζει να δημιουργείται με την Τόνια.

Ο Πιπερόπουλος, με όλα τα χαρτιά στα χέρια του, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση. Μια ιδέα της Τόνιας θα ενθουσιάσει τον Φεγκούδη και θα προκαλέσει, άθελά της, νέους πονοκεφάλους στον Μάνο. Η Μάρω και ο Χρύσανθος εμπιστεύονται τον λάθος άνθρωπο και καλούνται να μάθουν ότι, κάποιες φορές, ο καλός καλό δεν βρίσκει.

Τα χτυπήματα που δέχεται η Διώνη είναι αλλεπάλληλα και, τραγικότερο όλων, η είδηση που μαθαίνει κατά λάθος και πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστεί.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Ανακοινώθηκε ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό!

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα θέλει να καταστρέψει τον Κωνσταντή αλλά ο Μελέτης τον σώζει

Spoiler Σασμός: Η Θοδώρα αναβιώνει τη βεντέτα και οδηγεί μέχρι και σε θάνατο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved