Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου έκανε "έξαλλο" το Twitter!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου έκανε "έξαλλο" το Twitter!

Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (15-12), με την θλίψη να έχει καλύψει την Αερόπολη και με κάποιους να ζουν... τον έρωτά τους. 

Είναι μια από τις αγαπημένες δραματικές σειρές της φετινής σεζόν, που το κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ και ανυπομονεί για την συνέχεια, αφού κάθε επεισόδιο φέρνει και νέες ανατροπές στη σειρά.

Μετά από την μαφιόζικη δολοφονία του Νικόλα, όλοι έχουν αναστατωθεί και προσπαθούν να σκεφτούν το τι πραγματικά συνέβη και κατέληξαν τα πράγματα σε αυτήν την εξέλιξη. Από την άλλη μεριά, ο αστυνόμος ζει τον έρωτά του με την Ιουλία, με την οποία ήταν ερωτευμένος πολλά χρόνια και επιτέλους μπορούν να είναι μαζί.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς είδαμε τον αστυνόμο Κουράκο με την Ιουλία Βρεττάκου να κάνουν μια ωραία βόλτα και να απολαμβάνουν το φαγητό τους, συζητώντας για το μέλλον τους. Έτσι και αλλιώς, ο γάμος τους είναι προ των πυλών και ο Γιώργης νιώθει πιο ενθουσιασμένος από ποτέ. Η Ιουλία δεν έχει καταφέρει να βγάλει από το μυαλό της τον Στάθη, με τον οποίο έχει πλέον χωρίσει οριστικά, χωρίς καμία πιθανότητα επανασύνδεσης. Ο Γιώργης της έκανε ερωτική εξομολόγηση, με εκείνη να είναι σχετικά αμέτοχη σε όλο αυτό, αφού το μυαλό της δεν έχει καταφέρει να το κερδίσει ακόμα.Το Twitter πήρε φωτιά, με άλλους να επικρίνουν τον αστυνόμοκαι να τον λένε υπερβολικό, ενώ άλλοι να επικρίνουν την Ιουλία, που έχει προχωρήσει τη σχέση της με τον αστυνόμο.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά Tweets από τη Γη της Ελιάς:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη

Ελένη Μενεγάκη: Το δυνατό spoiler για τη Γη της Ελιάς και η ανακοίνωση που θα σας ενθουσιάσει!

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» on air με τον Δημήτρη από τη Γη της Ελιάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved