The Bachelor: "Αγριεμένος" ο αδελφός της Ιζαμπέλας όταν ήρθε τετ α τετ με τον Αλέξη! Τι του είπε;
Media

The Bachelor: "Αγριεμένος" ο αδελφός της Ιζαμπέλας όταν ήρθε τετ α τετ με τον Αλέξη! Τι του είπε;

Στο σημερίνο επεισόδιο (15-12) του The Bachelor, είδαμε πολλές ανατροπές, με τα κορίτσια να βρίσκονται και πάλι σε πλήρη ένταση μεταξύ τους. 

Όσο πλησιάζει προς το τέλος το ριάλιτι αγάπης, το κοινό είναι εκείνο που ανυπομονεί για το ποια θα είναι η νικήτρια, που θα κερδίσει και την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Στο σημερινό επεισόδιο, (15-12) ο Αλέξης έκανε μια μεγάλη έκπληξη στην Ιζαμπέλα, φέρνοντας για επίσκεψη τον αδερφό της. Η ίδια έπαθε σοκ μόλις τον αντίκρισε και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της. Η συνάντηση ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις από την πλευρά του Αλέξη, ο αδερφός της Ιζαμπέλας ήρθε αγριεμένος στη συνάντηση και του είπε ότι δεν μπορεί να ανεχτεί να βλέπει τον άντρα που βγαίνει με την αδερφή του, να βγαίνει και με άλλες τόσες κοπέλες.

Ο Ζέλικ είπε στον Αλέξη ότι βλέπει ότι έχει περισσότερα συναισθήματα για την Άννα και τη Γιώτα, ενώ για την Ιζαμπέλλα δεν φαίνεται να νιώθει έτσι. Εκείνος έθεσε στο τραπέζι το θέμα της ειλικρίνειας και της αληθινής αγάπης, ενώ του φαίνονται περίεργα όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο Ζέλικ μίλησε και για το μέλλον του μαζί με την Ιζαμπέλλα, ενώ ο Αλέξης απέφυγε να του μιλήσει ξεκάθαρα.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια συνάντηση, η οποία δεν κατέληξε όσο καλά περίμενε τόσο ο Αλέξης όσο και η Ιζαμπέλα, αφού η ίδια είπε ότι τον αποπήρε και ήρθε να ξεκαθαρίσει με όλα του τα όπλα. Αυτό που συγκίνησε πολύ τον Αλέξη ήταν η ιστορία που μοιράστηκε η Ιζαμπέλα μαζί του, όταν πριν από λίγα χρόνια μπήκε στην εντατική και οι γιατροί της έδιναν πολύ λίγες πιθανότητες για να ζήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την συνάντηση Αλέξη και Ζέλικ στο The Bachelor:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Αυτές είναι οι 4 φιναλίστ, που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά στον τελικό!

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς ντύθηκε γαμπρός και έγινε χαμός από νύφες!

The Bachelor: Ιζαμπέλα και Γιώτα "δίνουν τα χέρια" για να φτάσουν... τελικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved