Μόλις Χθες: Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα
Media

Μόλις Χθες: Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (17/12), η Kατερίνα υπόσχεται στον Σπύρο να μην πει σε κανέναν για τον καβγά με τον Μιχάλη αλλά προδίδει την εμπιστοσύνη του.

Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα ενώ εκείνη και ο Θάνος αρχίζουν να υποπτεύονται ότι πίσω από τη σφράγιση του οικοπέδου βρίσκεται ο Σπύρος. Η οικογένεια Λάμπρου είναι σε αναβρασμό στην αναμονή της παρουσίασης του βιβλίου. Όταν αυτή θα γίνει τα πράγματα θα πάρουν μιαν απρόσμενη τροπή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Σπύρος φεύγει απ’ το σπίτι γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απιστία της Λουίζας και εκείνη γίνεται κομμάτια. Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα που δεν του είπε για τα όσα έγιναν στην Ιταλία μεταξύ Λουίζας και Μιχάλη. Εκείνη τρομοκρατημένη προσπαθεί να απολογηθεί αλλά ο Σπύρος δεν ακούει τίποτα. Ο Ορέστης λέει στη Λουίζα ότι θα προσβάλλει τη διαθήκη της μητέρας τους και την προτρέπει να κάνει κι αυτή το ίδιο αλλά εκείνη αρνείται γιατί θέλει να τιμήσει την τελευταία της επιθυμία. Ο Ιάσωνας λέει στη Δάφνη ότι ο Αντώνης δεν τον θέλει στο σπίτι τους και εκείνη εξοργίζεται. Ο Μιχάλης ζητάει τον λόγο απ’ τον Σπύρο γιατί δεν συμφωνεί να βλέπει την Κατερίνα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Εκείνος του επιτίθεται άγρια μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα

Αποκλειστικό: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μπαίνει στη σειρά Μόλις Χθες - Δείτε φωτό από τα γυρίσματα

Μόλις Χθες: Τα παιδιά απ’ το ίδρυμα πέφτουν θύμα bullying

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved