Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει ότι έχει και άλλο εγγόνι
Media

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει ότι έχει και άλλο εγγόνι

Σασμός: Κυνηγημένη από τις τύψεις, η γιαγιά Ειρήνη επισκέπτεται τον παπα-Μιχάλη και μαθαίνει με φρίκη ότι η Ανθούλα γέννησε ένα παιδί, το εγγόνι που η ίδια δεν γνώρισε ποτέ.

Συντετριμμένη, αναγκάζεται να συμμαχήσει με το μεγαλύτερο της εχθρό, την ώρα που ο Μαθιός, μετά το χωρισμό του από τη Βασιλική, βυθίζεται στην απόγνωση.

Η κατάσταση της υγείας της γιαγιάς Ειρήνης δείχνει να επιδεινώνεται ώρα με την ώρα. Κάτι την έχει ταράξει και σαν να της έχει ρουφήξει κάθε διάθεση να παλέψει για τη ζωή. Νιώθοντας πως πρέπει σιγά σιγά να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς, πηγαίνει να δει τον παπα-Μιχάλη για να του ανοίξει για άλλη μια φορά την καρδιά της. Κρατώντας το παλιό γράμμα της Ανθούλας στα χέρια της, του αποκαλύπτει με φωνή που τρέμει τα λόγια που αντάλλασσε ο γιος της με την κοπέλα που αγαπούσε. Όμως ξαφνικά, μια φρικιαστική αλήθεια ξεδιπλώνεται μπροστά της. Από την αγάπη αυτή γεννήθηκε ένα παιδί, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε όλη η οικογένεια. Η σκέψη ότι έχει ένα εγγόνι που δεν γνώρισε ποτέ, στροβλίζεται ξανά και ξανά μέσα στο μυαλό της και δεν την αφήνει να ησυχάσει. Όταν προσπαθεί να κλείσει τα μάτια της, ο γιος της, ο Μάρκος, εμφανίζεται μπροστά της και μοιάζει κάτι να της ζητά. Το παρελθόν έχει ξυπνήσει για τα καλά και η ίδια νιώθει να βουλιάζει μέσα του...

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος συνεχίζει να ξύνει παλιές πληγές και το ίδιο κάνουν και ο Αστέρης με την Αργυρώ, όταν ακολουθούν την πληροφορία για την ύπαρξη μιας παλιάς φίλης της Ανθούλας, της Αθηνάς. Αρχίζουν να αναζητούν αυτήν τη γυναίκα, η οποία μπορεί να τους αποκαλύψει πολλά. Όταν τη βρίσκουν, η εξομολόγησή της τους οδηγεί ένα βήμα πριν από την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πατέρα του Αγγέλου. Ωστόσο, κάτι στην αφήγησή της δείχνει να μην ταιριάζει με όσα ήξεραν μέχρι τώρα. Η χρονολογία κατά την οποία η Ανθούλα υποτίθεται πως έφυγε από το χωριό είναι, σύμφωνα με την Αθηνά, διαφορετική, κι αυτό μπερδεύει περισσότερο τον Άγγελο, ο οποίος προσπαθεί να βάλει τα γεγονότα σε μια σειρά. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη μαθαίνει ο γιος παίρνει μέρος σε αυτή την έρευνα και τρέμει ότι θα μάθει την αλήθεια. Και στο σπίτι των Βρουλάκηδων, όμως, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

Η γιαγιά Ειρήνη χειροτερεύει και η Μαρίνα με την Αργυρώ και τον Πέτρο δεν ξέρουν n να κάνουν για να τη βοηθήσουν. Μόνο η δια γνωρίζει τι χρωστάει στο παρελθόν... Πηγαίνει, λοιπόν, να βρει την Καλλιόπη, αυτήν που ξέρει την αλήθεια για το τι συνέβη τότε, έτοιμη να κάνει μαζί της μια συμφωνία με πολύ βαρύ τίμημα. Μπροστά σε όλες αυτές τις εξελίξεις, η Μαρίνα σηκώνει τα χέρια ψηλά. Εκνευρισμένη υε τα μυστικά που ξεπηδούν διαρκώς μπροστά τους, ξεσπά στους δικούς της και φέρνει τα ίδια της τα παιδιά προ των ευθυνών τους… Σε παρόμοια θέση θα βρεθεί και η Καλλιόπη, διαπιστώνοντας ότι τα ψέματα που έλεγε τόσα χρόνια ξεσκεπάστηκαν. Μπροστά στη γιαγιά Ειρήνη, είναι υποχρεωμένη πια να πει μόνο αλήθειες. Και αν δεν καταφέρει να καλύψει τα ίχνη της, ο Άγγελος θα μάθει με τον πιο σοκαριστικό τρόπο ποιος ήταν τελικά ο πατέρας του...

Ενώ όσα χωρίζουν και ταυτόχρονα ενώνουν Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, ο Μαθιός ζει το δικό του δράμα, αδυνατώντας να διαχειριστεί το χωρισμό του από τη Βασιλική. Το πάθος που νιώθει για αυτήν είναι τόσο έντονο, που δεν καταφέρνει να το δαμάσει και τον οδηγεί σε συμπεριφορές πολύ άγριες και επικίνδυνες. Κατηγορεί τον εαυτό του, βυθίζεται στις τύψεις για το φόνο του Στεφανή και απομονώνεται. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες του Αντώνη βρίσκονται και πάλι σε αδιέξοδο, με τον αστυνόμο να αδυνατεί να βρει τις αποδείξεις που θα δέσουν την υπόθεση και θα οδηγήσουν στη σύλληψη του αληθινού ενόχου. Όσο για το γιο του Στεφανή, τον Νικηφόρο, ζει κι αυτός το δικό του δράμα, προσπαθώντας να διαχειριστεί το χωρισμό του από την Τζένη. Για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του, στρέφεται στον αδελφικό του φίλο, τον Μανόλη, όμως αυτήν τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τα δύο παιδιά. Τα τεράστια μυστικά που υπάρχουν ανάμεσά τους θα ορθώσουν έναν τοίχο, που ακόμα και η φιλία τους θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει. Χωρισμένος είναι όμως και ο Πέτρος, ο οποίος δεν μπορεί να ηρεμήσει μετά την αποκάλυψη για την κρυφή ζωή της αγαπημένης του. Ο αρραβώνας τους έχει ήδη διαλυθεί, όμως εκείνος συνεχίζει να αναζητά απαντήσεις και, για τις πάρει, επισκέπτεται τη μητέρα της Σεμίνας - μια επίσκεψη που απλώς θα επιβεβαιώσει το χειρότερο εφιάλτη του. Αντίθετα, ο Άγγελος βλέπει τη σχέση του με τη Στέλλα να προχωρά και μάλιστα ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι σκέφτεται σοβαρά για αυτήν.

Πηγή:7 ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λάλος: «Νιώθω αρκετά επιτυχημένος, αλλά όχι λόγω του “Σασμού”»

Σασμός spoiler: Ανατροπή στη σχέση Στέλλας – Άγγελου! Η αποκάλυψη που θα την κλονίσει

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler και αν είσαι φανατικός τηλεθεατής θα ξετρελαθείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved