Δημήτρης Λάλος: «Νιώθω αρκετά επιτυχημένος, αλλά όχι λόγω του “Σασμού”»
Showbiz

Δημήτρης Λάλος: «Νιώθω αρκετά επιτυχημένος, αλλά όχι λόγω του “Σασμού”»

Για το αν νιώθει επιτυχημένος μίλησε ο Δημήτρης Λάλος.

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού ανέφερε επίσης πως ξεδιαλύνει μέσα του το ότι είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Νιώθεις επιτυχημένος;

Αρκετά. Αλλά όχι λόγω του «Σασμού». Πετυχημένος ένιωθα ανέκαθεν. Ομως ορίζω αλλιώς την επιτυχία. Για μένα το μέτρο της είναι ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι είμαι σωστός απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στην οικογένεια και στους συνεργάτες μου. Νιώθω ήσυχος με τον εαυτό μου.

Είσαι ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης. Πώς το ξεδιαλύνεις μέσα σου;

Δεν ντύνομαι ρόλους όταν κάνω τον ηθοποιό ή όταν κάνω τον σκηνοθέτη. Είμαι ο ίδιος πάντα. Νομίζω ότι από τότε που έγινα σκηνοθέτης έγινα και καλύτερος ηθοποιός. Αντιλήφθηκα τι σημαίνει να είσαι από κάτω και να πρέπει ν α μιλήσεις στον ηθοποιό. Αντιλήφθηκα το όλον της διαδικασίας. Πολλοί αναρωτιούνται, «αυτός σκηνοθετεί. Θα είναι καλός ηθοποιός;;». Ισα-ίσα, εφόσον ξέρω τι σημαίνει σκηνοθεσία, είμαι ακόμα πιο υπάκουος ηθοποιός στον σκηνοθέτη.

Δεν θέλει όμως αυτοταπείνωση όταν σε σκηνοθετεί κάποιος άλλος;

Το θέατρο είναι, ομαδική δουλειά. Αφήνεσαι στον σκηνοθέτη όχι άνευ όρων. Αν δεν συναντηθούν πραγματικά, πνευματικά και καλλιτεχνικά, ο ηθοποιός με τον σκηνοθέτη, δεν πρόκειται να βγάλουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μαζί δημιουργούν, γι' αυτό η λέξη «αυτοταπείνωση» μάλλον δεν είναι σωστή. Το εγώ δεν το θάβουμε, το οργώνουμε και το καλλιεργούμε. Απαξ και το καταπιέσεις, θα γιγαντωθεί και σε κάποια άσχετη στιγμή θα κάνει τα δικά του. Αυτό δεν είναι τέχνη για μένα. Με τους συνεργάτες μου θέλω να συναντιόμαστε κάπου στη μέση και να προτείνουμε κάτι σπουδαίο.

Ιδανική συνθήκη.

Πάντα στοχεύουμε στο ιδανικό για να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Αυτός είναι ο υπέρτατος στόχος. Να φτάσουμε στο κάλλος. Κι αν δεν το πετύχουμε, δεν πειράζει, γιατί στοχεύσαμε προς τα εκεί. Αλλωστε εκεί που κοιτάς πας.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστος στα πρώτα βήματα της καριέρας του ο Δημήτρης Λάλος – Δες πώς ήταν πριν χρόνια ο Μαθιός

Σασμός: Οι πραγματικοί έρωτες των πρωταγωνιστών (photos)

Σασμός: Έτσι περνά τον χρόνο του εκτός γυρισμάτων ο Μαθιός! Η φωτό – έκπληξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved