Σασμός: Έτσι περνά τον χρόνο του εκτός γυρισμάτων ο Μαθιός! Η φωτό – έκπληξη!
Showbiz

Σασμός: Έτσι περνά τον χρόνο του εκτός γυρισμάτων ο Μαθιός! Η φωτό – έκπληξη!

Σασμός: Μπορεί ο Μαθιός να «τρέχει» και να μην φτάνει με τα γυρίσματα της σειράς ωστόσο όταν έχει ελεύθερο χρόνο φροντίζει να τον περνά όσο πιο ευχάριστα μπορεί.

Και πραγματικά η φωτογραφία που είδαμε στα stories του ήταν σκέτη έκπληξη! Γιατί; Γιατί πρώτη φορά τον είδαμε να γυμνάζεται και ναι, τον είδαμε με άλλο μάτι.

Ο Δημήτρης Λάλος διαθέτει λογαριασμό στο Instagram αλλά σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες που αφορούν κάτι διαφορετικό από τα επαγγελματικά του. Για αυτό και η φωτογραφία ήταν έκπληξη για τους followers του.

Δες την στη gallery

Ο τηλεοπτικός Μαθιός είναι ο δολοφόνος που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει όσο κανέναν!

Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του.

«Είδα αρκετά τον εαυτό μου στον ρόλο που ερμηνεύω στον Σασμό και για αυτό δέχθηκα. Δηλαδή πάντα με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Μπορεί κάποιος να είναι άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος, μπορεί να είναι σκοτεινός, αλλά να έχει και πολύ θετικότητα μέσα του. Το βρήκα αυτό στον ρόλο»

Τα σχόλια στα social media του είναι αποθεωτικά καθώς είναι από εκείνους τους ήρωες το κοινό λατρεύει.

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Λάλος: Η ηλικία, ο γάμος με γνωστή ηθοποιό, η καταγωγή, ο Σασμός και ο ρόλος του Μαθιού

Λάλος: Ο «Μαθιός» από τον «Σασμό» σε ταινία με πρώην παίκτρια του Survivor - Τι λέει στο gossip-tv

Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο πιο αγαπητός δολοφόνος-Τα αποθεωτικά σχόλια στο Instagram του Δημήτρη Λάλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved