Πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλά για την κοπέλα που τον κατήγγειλε: «Είναι ψυχούλα»
Media

Πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλά για την κοπέλα που τον κατήγγειλε: «Είναι ψυχούλα»

Πρώην συνεργάτης Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε για την γύναικα που έκανε την καταγγελία και δήλωσε πώς ήταν ένας άνθρωπος με ευαίσθητη ψυχή.

Ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τη Σχολή Καταδύσεων στην Αλόννησο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Tlive και μίλησε για την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή που έκανε την πρώτη καταγγελία, χαρακτηρίζοντάς την ως μια «ευαίσθητη ψυχή».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουμε πέσει και εμείς από τα σύννεφα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις τα συναισθήματα, ούτε το τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν μπορείς να βρεις τις λέξεις. Ο Στάθης έδινε στοιχεία»

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζομαι με τον Στάθη εδώ και δέκα χρόνια. Κάναμε καταδύσεις μαζί, μετά φίλοι και τα τελευταία δύο χρόνια συνεργαστήκαμε. Δούλευε για τη σχολή καταδύσεων και έφερνε κόσμο. Είναι εκπαιδευτής. Ο κόσμος ερχόταν χαλαρά στο νησί… Δεν είχε δείξει δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς».

Ενώ στο τέλος τόνισε: «Η κοπέλα είναι ευγενέστατη, με μεγάλη εθελοντική δράση, βοηθάει τον κόσμο. Μια ευγενική ψυχή. Φαίνεται και από τη συμπεριφορά της που ζήτησε συγγνώμη».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη on air αντίδραση μετά τον σάλο από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του

Παναγιωτόπουλος: Η απάντηση της πρώην συντρόφου του μετά το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Κανάκη

«Ο Αντώνης Κανάκης αποκλείεται να γνώριζε κάτι και να έκανε την πάπια» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved