Ράδιο Αρβύλα: Τελευταία εξέλιξη: Κατεβάζουν όλα τα βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Media

Ράδιο Αρβύλα: Τελευταία εξέλιξη: Κατεβάζουν όλα τα βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα οι «Ράδιο Αρβύλα» «εξαφανίζουν» όλα τα βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι Ράδιο Αρβύλα όχι μόνο κατέθεσαν αγωγή εναντίον του πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά πλέον προχωρούν και σε άλλες ενέργειες για να τον διαγράψουν από τις ζωές τους.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και βρήκε ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι άρχισαν να κατεβάζουν κοινά τους βίντεο από το διαδίκτυο, όχι μόνο της εκπομπής αλλά και προσωπικά τους.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταθέτοντας αγωγή.

Οι Ράδιο Αρβύλα, αφού αρχικά δήλωσαν την στήριξή τους στην κοπέλα και σε όσα υπέστη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, περνούν στην αντεπίθεση με αγωγή καθώς έχουν πληγεί τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά.

Όπως ανέφερε και η δημοσιογράφος Λίλιαν Τσουρλή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».

Διαβάστε επίσης:

Άναυδη η Μάρα Ζαχαρέα όταν διάβασε τα μηνύματα που έστελνε ο Παναγιωτόπουλος σε μία άλλη κοπέλα

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή - βόμβα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από Κανάκη - Σερβετά - Κιούση

Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη on air αντίδραση μετά τον σάλο από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved