Media

Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπρωξε το παιδί μου, μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ»

Η Ματθλίδη Μαγγίρα έκανε ένα flashback και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς η κόρη της δέχτηκε bullying σε σούπερ μάρκετ.

Η Ματθλίδη Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια περίπτωση bullying που είχε βιώσει η κόρη της σε σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός, τις περίμενε έξω από το σούπερ μάρκετ και αναγκάστηκαν οι υπεύθυνη του σούπερ μάρκετ να τις φυγαδεύσουν.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε:«Ήμασταν με την κόρη μου σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ κοντά. Ένας ευτραφούλης, καραφλούλης, άσπρος, γαλανομάτης, αλλοδαπός -δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν- βλέπει το παιδί μου και το σπρώχνει. Πάω του ζητάω τον λόγο. Του λέω «Γιατί χτύπησες το παιδί μου ρε; Με ποιο δικαίωμα»; Άρχισε να λέει στη γλώσσα του πράγματα, ότι δεν καταλαβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Μετά να δείτε τι ωραία άρχισε να μου βρίζει στα ελληνικά σπαστά- δεν λέω ότι οι αλλοδαποί κάνουν bullying, προς Θεού, μην παρεξηγηθώ, στον άνθρωπο είναι αυτό. Περίμενε έξω στην είσοδο να βγούμε. Γιατί; Να με πιάσει να με δείρει; Φωνάζω τον security του σούπερ μάρκετ, τους διευθυντές, τους πάντες και τους λέω το και το έχει γίνει. Μας φυγάδευσαν από το πάρκινγκ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίζει την Γαία Μερκούρη στην πιο... «άβολη» στιγμή της

Σόφη Ζαννίνου: Οι δηλώσεις της για τον Γιώργο Μαρίνο που προκάλεσαν ερωτηματικά (video)

Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν 17 ετών και μου ζητούσε να τον φιλήσω» (Video)

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved