Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν 17 ετών και μου ζητούσε να τον φιλήσω» (Video)
Media

Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν 17 ετών και μου ζητούσε να τον φιλήσω» (Video)

Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθε στο φως σήμερα, 17 Δεκεμβρίου!

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε στην εκπομπή του Alpha, T-live για την γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν από αρκετά χρόνια όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και εκείνος την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Αρχικά είπε: «Ήμουν 17-18 ετών. Ερχότανε στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω. Μου λέει: «Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσα και του απάντησα: “Ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε. Όχι μου λέει φιλί. Από όταν μου είπε αυτό ξεκίνησα να τον απωθώ από παντού και από το μαγαζί. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να ήταν σε κοντινό… τέτοιο και να ερχόταν πιο κοντά να σε χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις»!

Και στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη όταν μπήκε στο αμάξι του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να δει από κοντά την εκπομπή, Ράδιο Αρβύλα: «Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα στρίβει δεξιά και μου λέει: “Θες να με πιάσεις να με φιλήσεις” κι εγώ τον απωθώ με τρόπο και του λέω: “θα έπρεπε να σε φιλήσω;” Τον απωθώ άλλες 2-3 φορές, ήθελε να κάνει άλλη ερωτική πράξη και όταν του το απέκλεισα μου απαντά: “Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;”. Του λέω “υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας;».

Και κατέληξε λέγοντας ότι ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα της είχε προτείνει και θέση εργασίας στην εκπομπή ως μακιγιέζ.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Τελευταία εξέλιξη: Κατεβάζουν όλα τα βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ρεπορτάζ gossip-tv:Άνθρωπος από το δημαρχείο Αλοννήσου μιλάει για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Παναγιωτόπουλο: «Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved