Βίκυ Χατζηβασιλείου για Παναγιωτόπουλο: «Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα»
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Παναγιωτόπουλο: «Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με δημοσίευσή της, κατακρεούργησε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, βασιζόμενη σε όλα αυτά, που έχουν ακουστεί εις βάρος του τα τελευταία 24ωρα. 

Τις τελευταίες μέρες, έχει προκληθεί σάλος με τον δημοσιογράφο, μέλος της παρέας τψν "Ράδιο Αρβύλα", ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για revenge porn, από πρώην σύντροφό του, η οποία είχε προχωρήσει επίσημα στην καταγγελία και η υπόθεση μέχρι σήμερα βρίσκεται στα δικαστήρια. Από εκείνη τη στιγμή, πολλές είναι οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με κοπέλες να τον κατηγορούν.

Η αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έπεσε σαν "βόμβα" στα ελληνικά media, και σε πολλούς δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το τι ακριβώς συνέβη. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, γνωστή παρουσιάστρια, πήρε ξεκάθαρη θέση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και των πράξεών του, με ένα σχετικό ποστ στο Instagram. Με την μακροσκελή ανάρτησή της, την οποία ονομάζει "Συμπεράσματα του τελευταίου 24ωρου" ίδια εξηγεί τις απόψεις της και καταλήξει στο ότι πρέπει να βελτιωθούμε ως κράτος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Συμπεράσματα του τελευταίου 24ώρου :
1. Το "sexting" υπάρχει στη σύγχρονη κοινωνία διότι η σεξουαλικότητα έχει περάσει κι αυτή σε ψηφιακή εποχή.
2. Ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι με σεξιστικό περιεχόμενο ( σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσης) επί 10 ολόκληρα χρόνια! (Κι αυτό είναι καταγεγραμμένο στη δικογραφία εδώ και διετία!) Επίσης στους κύκλους της Θεσσαλονίκης, μιλούν για γνωστή και μακροχρόνια αήθη και σεξιστική συμπεριφορά εκ μέρους του. Μήπως κάποιοι κοιμούνται με τα τσαρούχια? Ή μάλλον για την ακρίβεια, με τα...άρβυλα?
3. Ενώ η συγκεκριμένη μήνυση έχει γίνει από το '19, στο μεταγενέστερο διάστημα ο δράστης ανέβασε κι άλλο βίντεο με το θύμα. Πότε θα αποκτήσει αντανακλαστικά το ποινικό δίκαιο της χώρας που αφήνει την όποια κοπέλα, ή το όποιο θύμα, να εκτίθεται επί μακρόν και άβουλα σε δημόσια θέα, έρμαιο των εκδικητικών ή σεξιστικών κινήτρων του κάθε διαταραγμένου?
4. Ακόμη και να καταδικαστεί σε τεράστιο χρηματικό ποσό για ηθική βλάβη της παθούσης, για μένα-ως ποινικολόγο (και φοβούμαι και για την ίδια) η βλάβη της είναι ανήκεστος!
5. Οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο και δημόσια άποψη, έχουν και μεγαλύτερη ευθύνη! Μήπως τα κανάλια (τα ΜΜΕ γενικότερα), θα πρέπει να έχουν πιο βαθιά κριτήρια για το ποιόν των ανθρώπων που τους αναθέτουν εκπομπές? Διότι η φράση του Ιούλιου Καίσαρα στη δεύτερη σύζυγό του Πομπηία Σύλλα "ή γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται" , εν προκειμένω λειτουργούσε σε αντιστροφή: Η "γυναίκα" του Καίσαρα, φαινόταν τίμια αλλά δεν ήταν!
6. Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα! Κακοτοπιές παραμονεύουν παντού! Είτε περπατάς πάνω σε αλλαζονικές ψηλοτάκουνες γόβες, είτε ποδοπατάς συναισθήματα με τις ...χοντροκομμένες σου ΑΡΒΎΛΕΣ."

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κανάκης: Το μήνυμα για την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου: Η επικοινωνία τους και το «ευχαριστώ»

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Θα άφηνα αυτόν να κάθεται δίπλα μου;»

Ράδιο Αρβύλα: Οργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο – Δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομά του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved