Media

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Θα άφηνα αυτόν να κάθεται δίπλα μου;»

Gossip-tv Team

Σοκαρισμένος ακόμα, απολογητικός, θυμωμένος, προδομένος όπως δήλωσε, εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης στην αποψινή εκπομπή Ράδιο Αρβύλα

Ο παρουσιαστής, αφού εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στην κοπέλα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με βίντεο και φωτογραφίες που εκείνος ανέβασε σε πορνογραφικό συνδρομητικό site χωρίς τη συγκατάθεσή της, θέλησε να διαχωρίσει ακόμα μία φορά τη θέση του από τον άλλοτε στενό συνεργάτη του.

Τα λόγια του σκληρά για εκείνον, μιας και όπως είπε, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφορούν έναν τόσο δικό του άνθρωπο. Έναν συνεργάτη που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 14 χρόνια.

Ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στη μερίδα εκείνη των ανθρώπων που παρακολουθούν την εκπομπή, θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά πως αν γνώριζε κάτι, δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καθόταν δίπλα του. Συγκεκριμένα είπε:

«Αν εκεί πέρα έξω υπάρχει ένας κανονικός άνθρωπος που παρακολουθεί την εκπομπή, θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε δύο πράγματα. Να του πούμε λοιπόν «γαμώτο δεν γνωριζόμαστε»;

Δεν ξέρουμε τι είναι ο καθένας; Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει αντιληπτή η στάση μας σε όλα αυτά, ότι είναι πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν; Έχω διακόψει σχέση με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους απόψεις. Από τη μία μας στενοχωρεί, από την άλλη το καταλαβαίνουμε.

Γιατί όπως μας συγκλόνισε εμάς όλο αυτό, έτσι και εσάς. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο άνθρωπος βγήκε και είπε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι, απαντάμε γιατί στους άλλους ό,τι και να πούμε, θα βρουν να γράψουν. Ίσως δεν αρκεί αυτό. Όπως και η ίδια η κοπέλα βγήκε και είπε ότι οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν.

Πραγματικά όμως πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε ένας συνδυασμός τόσο ανόητων και υποκριτών και ηθοποιών που να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίθσημα προς τα έξω και να κάνουμε αυτές τις εκπομπές προς τα έξω και να είναι δίπλα μου; Αλήθεια τώρα; Αν υπάρχει έστω και ένας που το πιστεύει, πραγματικά δεν είναι γονιός. Το ξέρουν όλοι οι γονείς ότι παγώνει το αίμα σου όταν σκέφτεσαι ‘’αν συνέβαινε αυτό το πράγμα στο παιδί μου’’».

Δείτε απόσπασμα από όσα είπε, στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Οργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο – Δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομά του

Ράδιο Αρβύλα: Η επόμενη ημέρα στο twitter – Η κατακραυγή και το «κύμα» συμπαράστασης

Το μήνυμα του Κανάκη στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο: «Είμαστε εδώ ό,τι χρειαστείς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved