Το μήνυμα του Κανάκη στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο: «Είμαστε εδώ ό,τι χρειαστείς»
Media

Το μήνυμα του Κανάκη στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο: «Είμαστε εδώ ό,τι χρειαστείς»

Ο Αντώνης Κανάκης σήμερα αποφάσισε να βγάλει στον αέρα την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όχι όμως για να κάνει σατιριική εκπομπή αλλά για να μιλήσει σοκαρισμένος για όσα έχουν συμβεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, μετά τα όσα κατήγγειλε πρώην σύντροφός του ότι χωρίς την έγκρισή της δημοσιοποίησε βίντεο και φωτογραφίες της σε πορνογραφική ιστοσελίδα, απομακρύνθηκε από την εκπομπή, όπως και από το Βινύλιο και φυσικά όλα όσα ακούγονται από χθες για εκείνον, συνεχίζουν να κρατούν σε κατάσταση σοκ την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν αποφάσισε να βγει σήμερα στον "αέρα" αλλά να μην κάνει σατιρική εκπομπή αλλά να μιλήσει για το όλο θέμα που έχει προκύψει και το οποίο, όπως είπε, τον έχει συγκλονίσει.

«Επιστρέψαμε για να ολοκληρώσουμε για μία εκπομπή που δεν θα έχει καμία σχέση με το Ράδιο Αρβύλα αφού δεν θα κάνουμε σατιρική εκπομπή» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και συνέχισε εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στην κοπέλα.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρέπει να ξέρετε ότι η λέξη «σοκ» έχει αποκτήσει μία διάσταση στις ζωές μας που δεν περιμέναμε. Έχουμε δικά μας πρόσωπα που χάσαμε αλλά το σοκ είναι πιο έντονο ακόμα και από εκείνες τις στιγμές. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Νιώθουμε συγκλονιστικά εξοργισμένοι, συγκλονισμένοι, πληγωμένοι. Είναι πέρα από τη φαντασία μας ότι συμβαίνει όλο αυτό. Δεν θέλουμε να το ξεχωρίσουμε. Δεν θέλουμε να είμαστε κομμάτι σε αυτό το μιντιακό πανηγύρι. Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε. Η επιθυμία μας είναι να πούμε κάποια ακόμα πράγματα για αυτό το θέμα. Σήμερα έχει γίνει χειρότερο γιατί σου δίνεται ο χρόνος για να το συνειδητοποιήσεις. Μετά, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αστείο, είναι χειρότερα τα πράγματα.

Η ουσία αυτού του θέματος δεν είναι το γεγονός ότι εμείς είμαστε θύματα αυτής της ιστορίας. Δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα. Αυτόματα σκεφτόμαστε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της, πόσο τραγικό, άνανδρο, χυδαίο, ένας βιασμός που έχει οδηγήσει ανθρώπους ακόμα και στον θάνατο γιατί δεν άντεξαν την ψυχολογική πίεση και η επόμενη σκέψη μας αμέσως είναι –που θα καταλάβει κάθε γονιός- αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στο κορίτσι μου. Και αν αυτό το πράγμα θα συνέβαινε από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια στο πλευρό μου.

Και γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε και παίρνουμε πληροφορίες που και εμείς δεν τις γνωρίζαμε. Για παράδειγμα δεν έχει τύχει να γνωρίσουμε ποτέ την κοπέλα αυτή όπως δεν έχουμε γνωρίσει και καμία κοπέλα που είχε ποτέ. Και τώρα μαθαίνουμε γι’ αυτόν τον άνθρωπο, την κοπέλα, για το τι πέρασε και πόσο χρόνο διαρκεί όλο αυτό. Και επειδή την άκουσα, και με συγκίνησε, να λέει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα ότι νιώθει άσχημα, πρέπει να της πω «Δεν πρέπει να νιώθεις καθόλου άσχημα. Μπράβο σου που πήγες και κινήθηκες νομικά, αν και ακόμα περιμένεις να βρεις μία δικαίωση. Εννοείται ότι η πρώτη μας σκέψη είναι ότι είμαστε εδώ για ό,τι και αν χρειαστείς. Είναι μία έντονη ανάγκη. Και επίσης, πόσο θα ήθελα και εύχομαι να είχες έρθει και να μας είχες πει ό,τι είχε συμβεί. Ελπίζω να γίνουν αυτά που θα έπρεπε να έχουν γίνει ώστε να μη βρεθεί κανένας άνθρωπος σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αυτή είναι η επιθυμία μας και θέλουμε να την καταθέσουμε. Να αποτελέσει την αφορμή για να γίνει κάτι εποικοδομητικό».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η εκπομπή των Αρβύλα που είχε βρεθεί η τραγουδίστρια που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά αδερφικός του φίλος μετά την καταγγελία: «Εγώ είμαι διπλά οργισμένος»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία σε βάρος του - «Ήμουν 15χρονών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved