Ράδιο Αρβύλα: Οργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο – Δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομά του
Media

Ράδιο Αρβύλα: Οργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο – Δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομά του

Ράδιο Αρβύλα: «Παγωμένος» με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και οργισμένος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Αντώνης Κανάκης.

Μπορεί οι Ράδιο Αρβύλα να επέλεξαν να βγουν «ζωντανά» απόψε, όπως πάντα άλλωστε όμως η αποψινή τους εκπομπή ήταν απλά και μόνο για να τοποθετηθούν και να στείλουν δημόσια το μήνυμά τους στο θύμα που έχει δεχτεί τόσο εξευτελιστικό διασυρμό.

Ο παρουσιαστής μάλιστα δεν έκρυψε την οργή του. Ούτε μια φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν ανέφερε το όνομα του πρώην συνεργάτη του.

«Η ουσία δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, ούτε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα. Το πρώτο πράγμα που έχει μπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε.

Δυο πράγματα σκεφτόμαστε, το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της και το τι περνάει αυτή η κοπέλα. Πόσο άνανδρο, ελεεινό, χυδαίο, ένα γεγονός που έχει οδηγήσει ανθρώπους και στο εξωτερικό ακόμη και στον θάνατο. Η επόμενη σκέψη μας είναι αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στην κοπέλα μου, στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου.

Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε. Γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε, γιατί έρχονται και πράγματα που κουμπώνουν. Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα και καμία που είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν. Τώρα μαθαίνουμε για αυτόν τον άνθρωπο και τι έχει βιώσει», είπε.

Διαβάστε επίσης

Ράδιο Αρβύλα: Η επόμενη ημέρα στο twitter – Η κατακραυγή και το «κύμα» συμπαράστασης

Το μήνυμα του Κανάκη στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο: «Είμαστε εδώ ό,τι χρειαστείς»

Ράδιο Αρβύλα: Ξανά στον «αέρα» – Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη και ο λόγος που βγήκε η εκπομπή

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved