Ράδιο Αρβύλα: Η επόμενη ημέρα στο twitter – Η κατακραυγή και το «κύμα» συμπαράστασης
Media

Ράδιο Αρβύλα: Η επόμενη ημέρα στο twitter – Η κατακραυγή και το «κύμα» συμπαράστασης

Ράδιο Αρβύλα: Η προβολή της σημερινής εκπομπής, λίγες μόλις ώρες μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον πρώην συνεργάτη της εκπομπής, Στάθη Παναγιωτόπουλο

στάθηκε αφορμή να «ξεσπάσει» πόλεμος στο twitter ανάμεσα σε εκείνους που πιστεύουν ότι οι παρουσιαστές «ήξεραν» και σε εκείνους που τους συμπαραστέκονται έχοντας αντιληφθεί την αλήθεια τους.

Πολλοί από τους χρήστες οργισμένοι έστησαν «δικαστήριο» κι άλλοι που κάνουν που κάνουν επίθεση σε αυτούς που τους «κράζουν» τονίζοντας πως αν γνώριζαν δεν θα μιλούσαν δημόσια για την κοπέλα λέγοντας πως έχουν την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Δες τα tweets στη gallery

«Χθες ήμασταν στα χαμένα, αναρωτιόμασταν τι κάναμε, παρόλα αυτά αυτή είναι η Τρίτη φορά που νιώθουμε πως δεν μπορούσε να βγάλουμε μια κανονική εκπομπή. Είναι σαν να ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία.


Κάπως έτσι το βιώνουμε. Τσιμπάμε τους εαυτούς μας να δούμε αν είναι πραγματικότητα. Ξυπνάμε το πρωί και προσπαθούμε να διαπιστώσουμε πως αυτό που ζούμε είναι αλήθεια και όχι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν μπορούσε έτσι να κάνουμε σατυρικές εκπομπές.

Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα είναι γιατί δεν θεωρούμε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό, δηλαδή έμμεσα να μας αφορά και να μην είμαστε εδώ.


Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει και ακούσει αλλά ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί. Σήμερα, όμως θα τα απαντήσουμε», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής του ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα του Κανάκη στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο: «Είμαστε εδώ ό,τι χρειαστείς»

Ράδιο Αρβύλα: Ξανά στον «αέρα» – Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη και ο λόγος που βγήκε η εκπομπή

Καίτη Γαρμπή: «Χειμαρρώδης» η ανάρτησή της στο twitter για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved