Συμβαίνει τώρα! Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό του Big Brother! Όσα συμβαίνουν off camera!
Media

Συμβαίνει τώρα! Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό του Big Brother! Όσα συμβαίνουν off camera!

H μεγάλη βραδιά του τελικού του Big Brother έφτασε (17/12) και φυσικά το gossip-tv δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λαμπερή βραδιά με οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα

Και ενώ η αγωνία των τεσσάρων φιναλίστ, του Παναγιώτη Πέτσα, της Ανχελίτα, του Νίκου Τακλή και της Ευδοκίας Τσαγκλή που την ίδια ώρα ετοιμάζονταν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού για να μάθουν το αποτέλεσμα με τον μεγάλο νικητή του φετινού κύκλου του ριάλιτι εγκλεισμού χτυπούσε κόκκινο, στο στούντιο οι δύο παρουσιαστές, πιο λαμπεροί από ποτέ έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό για τον συντονισμό της live μετάδοσης που πάντα είναι πολύ απαιτητική.

Από νωρίς τα πάντα ήταν έτοιμα για να υποδεχτούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς ενώ την ίδια ώρα οι τέσσερις φιναλίστ φορούσαν τα... καλά τους και ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους μιας και σήμερα είναι η τελευταία μέρα παραμονής τους στο σπίτι.

Άρχισαν να ξεπροβάλλουν φυσικά και οι παλιότεροι παίκτες του φετινού Big Brother οι οποίοι έφυγαν σε ψηφοφορίες του κοινού. Δείτε παρακάτω αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό:

Συναντήσαμε πολλούς, ανάμεσά τους και τον Ισίδωρο ο οποίος όταν είχε πρωτομπεί στο παιχνίδι, είχε ανοικτή αντιπαράθεση με τον φιναλίστ Παναγιώτη Πέτσα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv περίμενε στον τελικό να φτάσουν η Ευδοκία και ο Νίκος -και προφανώς όχι ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα.

Ο Ισίδωρος επίσης στην ερώτηση αν θα ξανάμπαινε στο παιχνίδι, τόνισε πως ήταν μία ωραία εμπειρία όμως δεν θα το ξαναέκανε. Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Στο gossip-tv μίλησε και ο Μελέτης Γαβαλάς ο οποίος έδωσε τα δικά του προγνωστικά. Όπως είπε θα ήθελε να δει νικητή τον Νίκο Τακλή. Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το φετινό Big Brother ήταν το πιο ανατρεπτικό! Τα εξώδικα, το sex tape, έρωτες και... αποκαλύψεις!

Big Brother: Οι πιο σημαντικές στιγμές του φετινού κύκλου

Big Brother: Τελευταίο αγώνισμα στην αρένα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved