Big Brother τελικός: H Ανχελίτα αποχώρησε πρώτη και το twitter πανηγυρίζει!
Media

Big Brother τελικός: H Ανχελίτα αποχώρησε πρώτη και το twitter πανηγυρίζει!

Big Brother τελικός: Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή μόλις άρχισε.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε την πρώτη αποχώρηση και η Ανχελίτα ήταν εκείνη που άκουσε πρώτη το όνομά της.

«Ο στόχος μου ήταν να φτάσω τελικό με τον Παναγιώτη και το κατάφερα, είμαι πολύ χαρούμενη και είμαστε όλοι νικητές. Το έπαθλο ας το πάρει αυτός που το έχει πιο πολύ ανάγκη!», ήταν τα πρώτα λόγια της παίκτριας.

Το twitter πάντως με το που ανακοινώθηκε το όνομα της Ανχελίτα, απλά πανηγύρισε καθώς φαίνεται πως δεν τους ήταν και πολύ συμπαθής.

«Αντίο αποτυχία του σταιλινγκ», «Αχα χαχαχα Ανχεγλιτσα 4αρτη. Αντίο dear», «Άντε γεια τσόκαρο, καλύτερα που έφτασες και τελικό για να σε ξεφορτωθούμε πρώτη», «Είναι παρά πολύ χαρούμενη λέει χαχαχα. Για δέβρω έξω!!», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Ποια είναι η Ανχελίτα

Η 25χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, ήταν πάντα ατίθαση και… πνεύμα αντιλογίας! Έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη.

Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, δηλώνει πάντα ειλικρινής και αν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη της, γίνεται «ταύρος σε υαλοπωλείο»! Δεν έχει φίλες ή φίλους, έχει μόνο γνωστούς και παρέες γιατί φοβάται μην πληγωθεί. Στο Big Brother μπήκε ελεύθερη και ωραία και βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Παναγιώτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved