The Voice: Ο μεγάλος ημιτελικός είναι γεγονός! Η λαμπερή έναρξη του live σόου!
Media

The Voice: Ο μεγάλος ημιτελικός είναι γεγονός! Η λαμπερή έναρξη του live σόου!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (18-12) έδωσε και το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της τελικής ευθείας, αφού σε λίγες ώρες από τώρα, θα έχουμε την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σόου μουσικής, το οποίο έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και ανά τα χρόνια, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που το παρακολουθεί ανελιπώς και ανυπομονεί για το ποιος θα είναι εκείνος ο παίκτης, που θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, που θα του δώσει το έναυσμα για μια πολύ μεγάλη και λαμπρή καριέρα στον χώρο του τραγουδιού.

Η φετινή σεζόν του The Voice έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια από τις πιο ανατρεπτικές, αφού το επίπεδο των διαγωνιζόμενων είναι πολύ υψηλό, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη στην κορυφή. Το σημερινό επεισόδιο (18-12) σήμανε τον μεγάλο ημιτελικό του φαντασμαγορικού σόου και ξεκίνησε πιο λαμπερά και γιορτινά από ποτέ. Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε συγκινημένος, που για ακόμα μια χρονιά, έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο, με παίκτες που είναι αξιόλογοι και οι φωνές τους έχουν πολλά να δώσουν στη μουσική.

Ο ίδιος, από την αρχή του σόου καλωσόρισε τους τέσσερις coaches, οι οποίοι ήταν εκείνοι, που από την αρχή βρίσκονταν δίπλα στα παιδιά και τους συμβούλευαν με τον πιο σωστό τρόπο, ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Όσον αφορά το "παιχνίδι των πιθανοτήτων" που γίνεται κάθε χρόνο στο The Voice, τις περισσότερες έχει ο Πάνος Μουζουράκης, αφού είναι εκείνος που έχει καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό με μόλις πέντε παίκτες. Ακολούθησαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που έχουν από τέσσερις παίκτες και τέλος η Έλενα Παπαρίζου με μόλις τρεις.

O Σάκης Ρουβάς ήταν εκείνος που πραγματικά άφησε τον Γιώργο Λιανό με το στόμα ανοιχτό, αφού αποκάλυψε την έκπληξη που είχε εκείνος για τους τηλεθεατές και δεν ήταν άλλη από την κοινή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη. Ο Σάκης μπερδεύτηκε και είπε ότι κάτι τέτοιο θα δούμε σήμερα, ενώ ο Γιώργος Λιανός και η Έλενα του είπαν ότι αυτό θα γίνει αύριο, στον μεγάλο τελικό του The Voice.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μια ακόμα λαμπερή παρουσία ήταν και η Βάλια Χατζηθεοδώρου από το social media room του live show, η οποία έδωσε τα απαραίτητα στοιχεία στους τηλεθεατές για επικοινωνία με το σόου, καθώς είναι εκείνη που διαβάζει τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού on air.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την έναρξη του show παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Λάουρα για την Μπόμπα όταν πήρε τη θέση της: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν»

Γιώργος Λιανός: «Το να κάνεις καριέρα στο τραγούδι θέλει πάρα πολλή προσωπική δουλειά»

The Voice ημιτελικός: Ποιος θα περάσει στον τελικό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved