Γιώργος Λιανός: «Το να κάνεις καριέρα στο τραγούδι θέλει πάρα πολλή προσωπική δουλειά»
Showbiz

Γιώργος Λιανός: «Το να κάνεις καριέρα στο τραγούδι θέλει πάρα πολλή προσωπική δουλειά»

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, μίλησε για τη γεύση που του άφησε το φετινό «The Voice».

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής σχολίασε επίσης τους κριτές του τάλεντ σοου και αν τον προβληματίζει που η μυθοπλασία επικράτησε απέναντι στα ριάλιτι.

Τι γεύση σου άφησε το φετινό «The Voice»;

«Πολύ καλή. Είχαμε την αλλαγή coach, στη θέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας παλιός μου γνώριμος, και περάσαμε αρκετά καλά. Το ωραίο με το "The Voice" είναι ότι είχαμε καλές φωνές. Αυτή η... αποθήκη ταλέντων γενικότερα στην Ελλάδα όσον αφορά το θέμα της φωνής δεν στερεύει ποτέ. Η νέα γενιά έρχεται με μεγάλη φόρα».

Με μία λέξη πώς θα σχολίαζες τον κάθε κριτή;

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο νέος που είναι ωραίος και έχει άποψη πάνω στη μουσική, ο Πάνος Μουζουράκης είναι ανατρεπτικός σε οτιδήποτε κάνει, η Έλενα Παπαρίζου είναι Νο1, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε κάτι τέτοιο αντίστοιχο, είναι ένα καλούπι συγκεκριμένο, που δεν έχει ξαναβγεί όμοιο της, και ο Σάκης Ρουβάς είναι ο απόλυτος Έλληνας σταρ, που εντυπωσιάζει και με τον λόγο του και με την παρουσία του».

Έχοντας συμμετάσχει και εσύ σε τάλεντ σόου, πιστεύεις πως ένα παιδί που θα βγει από ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να κάνει καριέρα;

«Νομίζω το να κάνεις καριέρα σε αυτόν τον χώρο δεν έχει να κάνει με το να βγεις από το "The Voice" ή από κάποιο άλλο μουσικό τάλεντ σόου. Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός πρόλογος. Σου δίνει αναγνωρισιμότητα και τη χαρά να σε δει πολύς κόσμος να τραγουδάς. Και αφού κάνεις καλές εμφανίσεις, δημιουργείς ένα θετικό πρόσημο γύρω από το όνομά σου. Από κει και πέρα, όμως, το να κάνεις καριέρα στο τραγούδι θέλει πάρα πολλή προσωπική δουλειά. Και χάρηκα πολύ με την περσινή νικήτρια, την Τζοάν, η οποία το κυνηγάει και κάνει σιγά σιγά πολύ ωραία πράγματα στη μουσική».

Στο πρώτο μισό της σεζόν η μυθοπλασία επικράτησε έναντι στα ριάλιτι. Σε προβληματίζει αυτό;

«Ομολογουμένως φέτος ο κόσμος επέλεξε να δει σειρές. Ίσως του είχε λείψει να δει μια καλή σειρά, εγώ το ρίχνω και εκεί. Είδαμε καλές παραγωγές, που κέρδισαν τον κόσμο. Πάντα υπάρχει άγχος, αλλά αυτό είναι δημιουργικό. Είμαστε βέβαια επαγγελματίες και θέλουμε αυτό που κάνουμε να επιβραβεύεται από τον κόσμο, αλλά δεν περιμένουμε να το πληρωθούμε αυτό άμα τη εμφανίσει. Δηλαδή, επειδή κάνουμε ένα επιτυχημένο πρότζεκτ, δεν σημαίνει πάντα ότι θα μας προτιμήσει και ο κόσμος. Κατεβαίνουμε κάτω με πολλή όρεξη, με καινούριες ιδέες και με ένα φοβερό καστ. Από αυτά που έχω δει, είναι πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα. Θα δώσουμε τον αγώνα μας με σεμνότητα, με εργατικότητα, για να φέρουμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα», είπε στο Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός: Θα τον ακολουθήσουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός του και η νεογέννητη κόρη τους;

The Voice: Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο πλατό του σόου! (video)

Αποκλειστικό: Η έκπληξη του Acun στους κριτές του The Voice και τον Λιανό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved