Γιώργος Λιανός: Θα τον ακολουθήσουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός του και η νεογέννητη κόρη τους;
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Θα τον ακολουθήσουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός του και η νεογέννητη κόρη τους;

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για το Survivor, όπου ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, 

Το ριάλιτι επιβίωσης κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό, που το παρακολουθεί ανελιπώς και ταυτίζεται με τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που θα παρουσιάσει το Survivor, ένα πρότζεκτ που εδώ και πολλά χρόνια το έχει λατρέψει και το αγαπάει πολύ. Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, ο ίδιος έκανε λόγο για την ερχόμενη έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και για το αν η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη θα τον ακολουθήσει με την κόρη τους, η οποία γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες, στον Άγιο Δομίνικο. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι θα πάει πρώτα ο ίδιος μέχρι να ξεκινήσουν και να μπουν όλα σε μια σειρά, και μετά θα τον επισκεφθούν φυσικά και εκείνες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο πλατό του Love it:

«Έχω πολλούς λόγους να μένω σπιτάκι. Πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο γιατί θα μας λείψουν όλοι. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες να τις περάσουμε ποιοτικά και οικογενειακά. Προσπαθώ να περνάω όσο μπορώ ποιοτικό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας, γιατί οι βίντεο κλήσεις δεν γεμίζουν το κενό. Θα έρθουν να με δουν στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφός μου μαζί με το μωράκι. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν σχολείο, ίσως εκμεταλλευτούμε τις επόμενες γιορτές, το Πάσχα. Θα κατέβω ένα μήνα - ενάμιση να ξεκινήσει το project, να αρχίσει να τρέχει και σαφώς θα κατέβει και η Κωνσταντίνα και το μωρό»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Επίσης δήλωσε ότι αν δεν ήταν παρουσιαστής του Survivor, θα δήλωνε απευθείας συμμετοχή στο ριάλιτι, γιατί είναι κάτι αρκετά ενδιαφέρον και δίνει στους παίκτες ένα ισχυρό μάθημα ζωής. Αφορμή για αυτή του τη δήλωση, όπως ανέφερε και ο ίδιος ήταν ένας διάλογος που έκανε με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος μοιράστηκε μαζί του ότι η μοναδικότητα της εμπειρίας του Survivor ηταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Φουρεϊρα, Μαντώ και Ασλανίδου εισέβαλαν στο show, με την έναρξη των Battles!

Γιώργος Λιανός: Νόσησε από κορονοϊό και το αποκάλυψε πρώτη φορά on camera

Γιώργος Λιανός: Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής - «Είναι προσωπικό δεδομένο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved