The Voice: Φουρεϊρα, Μαντώ και Ασλανίδου εισέβαλαν στο show, με την έναρξη των Battles!
Media

The Voice: Φουρεϊρα, Μαντώ και Ασλανίδου εισέβαλαν στο show, με την έναρξη των Battles!

To σημερινό επεισόδιο (28-11) του The Voice ήταν και εκείνο που σήμανε την έναρξη των The Battles και έκρυβε περισσότερες εκπλήξεις από ποτέ!

Η φετινή σεζόν του μουσικού σόου έχει φέρει αλλαγές, εκπλήξεις και συγκλονιστικές ερμηνείες. Οι παίκτες, για άλλη μια φορά, έδωσαν τα πάντα επί σκηνής και προσπάθησαν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να μπορέσουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του The Voice of Greece (28-11) είδαμε τον Γιώργο Λιανό να παρουσιάζει τις αλλαγές, που έρχονται με την έναρξη των The Battles και της επόμενης φάσης των Live cross battles. Με την πρώτη αυτή ανακοίνωση, ακούσαμε και μια έκπληξη, που σίγουρα δεν περιμέναμε, Η βοήθεια των τεσσάρων coaches δεν σταμάτησε στη φάση των knockouts, αφού οι ίδιοι έχουν επιλέξει πρόσωπα έκπληξη για να δώσουν το δικό τους χέρι βοήθειας σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιλέξει την Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου την Μαντώ, ο Σάκης Ρουβάς την Μελίνα Ασλανίδου και ο Πάνος Μουζουράκης τον Γιώργο Λιανό, κεντρικό παρουσιαστή του σόου. Αυτό σημαίνει ότι η έκπληξη των διαγωνιζόμενων θα είναι μεγάλη μόλις αντικρύσουν και τους 2 coaches και με το που θα συνεργαστούν μαζί τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την Έλενα Παπαρίζου να υποδέχεται τη Μαντώ:

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να υποδέχεται την Ελένη Φουρέιρα:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον Σάκη Ρουβα να υποδέχεται την Μελίνα Ασλανίδου:

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Πάνο Μουζουράκη να "υποδέχεται" τον Γιώργο Λιανό:

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, μας περιμένουν εξαιρετικά ντουέτα μεταξύ των coaches και των νέων καλλιτεχνών που έχουν εισέλθει στο σόου, τα οποία θα μας προκαλέσουν έντονες συγκινήσεις. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στην έναρξη των φετινών The Battles:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Χαμός με παίκτρια - Την διεκδίκησαν με steal πριν καν αποφασίσει ο Μουζουράκης!

The Voice: Παπαρίζου - Δάντης σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον Βαρδή στη σκηνή του σόου!

The Voice: Ο Κρητικός που τραγούδησε Ξυλούρη, έπαιξε λύρα on stage και έκλεψε την καρδιά της Έλενας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved