The Voice: Χαμός με παίκτρια - Την διεκδίκησαν με steal πριν καν αποφασίσει ο Μουζουράκης!
Media

The Voice: Χαμός με παίκτρια - Την διεκδίκησαν με steal πριν καν αποφασίσει ο Μουζουράκης!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (27-11) μας έκανε να παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό, αφού οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό!

Tο βράδυ του Σαββάτου (27-11) σήμανε επισήμως και το τελευταίο επεισόδιο της διαδικασίας των knockouts, με τους παίκτες να έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά και τους coaches να έχουν απομείνει πλέον με το 1/3 από την αρχική ομάδα, που είχαν δημιουργήσει στα Blind Auditions.

Λίγο μετά από την εκπληκτική εμφάνιση του Χρήστου Δάντη και της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή του σόου, είδαμε να εκτυλίσσεται κάτι αρκετά ενδιαφέρον, που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ μέχρι και εκείνη την στιγμή. Πρόκειται για την μονομαχία μεταξύ της Κλειώς Βλαχούλη, που ερμηνευσε το τραγούδι "Μόνο εξ επαφής" και της Ηλιάνας Αλεξάνδρου, που ερμήνευσε το "Figures". H τρίτη διαγωνιζόμενη δυστυχώς δεν παρευρέθηκε, λόγω έκτακτου προβλήματος υγείας, που την κράτησε πίσω.

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις των κοριτσιών.

Μετά από τις εμφανίσεις των κοριτσιών από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Έλενα Παπαρίζου σηκώθηκε στη σκηνή και ζήτησε από την Ηλιάνα να την ακολουθήσει στην ομάδα της και να φύγει από εκείνη του Πάνου. Η Ηλιάνα είπε ότι έχει αγαπήσει τον Πάνο και όλοι αστειεύτηκαν, λέγοντας της ότι τον έχει ερωτευτεί.

Η Έλενα ανέφερε ότι από τα blind auditions ήθελε την Ηλιάνα στην ομάδα της και ότι ο Πάνος της είχε υποσχεθεί ότι στα knockouts, εκείνος θα την αφήσει να πάει στην ομάδα της. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ο Πάνος Μουζουράκης επέλεξε να συνεχίσει στην επόμενη φάση των The Battles με την Ηλιάνα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Παπαρίζου - Δάντης σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον Βαρδή στη σκηνή του σόου!

The Voice: Ο Κρητικός που τραγούδησε Ξυλούρη, έπαιξε λύρα on stage και έκλεψε την καρδιά της Έλενας!

The Voice: Πρώτο steal από τον Πάνο Μουζουράκη, που έκλεψε μέσα από τα χέρια του Ρουβά παίκτριά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved