The Voice Τελικός: Η νικήτρια Άννα Αργυρού μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για την εμπειρία της
Media

The Voice Τελικός: Η νικήτρια Άννα Αργυρού μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για την εμπειρία της

The Voice Τελικός: Η Άννα Αργυρού μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και αποκάλυψε ποιο είναι το επόμενο όνειρο της.

Μια ακόμη μουσική σεζόν του The Voice έφτασε στο τέλος της και ανακοινώθηκε πως η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είναι η μεγάλη νικήτρια σε μια βραδιά που τα είχε όλα! Μουσικές διαδρομές, ωραίες ερμηνείες, χιουμοριστικές ατάκες αλλά και συγκίνηση.

Ο Γιώργος Λιανός κατά την έναρξη της βραδιάς υποδέχτηκε τους 8 φιναλίστ στη σκηνή του The Voice of Greece για την πρώτη τους ερμηνεία και σταδιακά περάσαμε στους 4 και στους 2 διαγωνιζόμενους προτού ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου νικητή που θα κέρδιζε ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

Η Άννα Αργυρού και ο Ανδρέας Μηλιώτης πέρασαν στην τελευταία φάση με την Άννα να ερμηνεύει το τρατραγούδι «Stone Cold» και ο Ανδρέας Μηλιώτης το «This is me».

Όταν ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι, λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Άννα Αργυρού ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού The Voice και κέρδισε ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στα backstage του σόου τραγουδιού και μίλησε αποκλειστικά με την μεγάλη νικήτρια Άννα Αργυρού.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση και την χαρά της και αναφέρθηκε στο πώς νιώθει που είναι η νικήτρια.

«Δεν νιώθω, είμαι αλλού. Αυτή είναι μία ερώτηση για αύριο μετά από έναν καλό ύπνο γιατί αυτή την στιγμή πετάω, χαίρομαι απίστευτα πολύ και θέλω να ευχαριστήσω προφανώς όλους όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, πραγματικά ευχαριστώ πολύ για όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Αργυρού.

Στη συνέχεια μίλησε για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά όλο αυτό το διάστημα δηλώνοντας:«Ήταν απίστευτος από την αρχή, είχε πάρα πολύ υπομονή, βοηθούσε σε όλα τα κομμάτια και πιστεύω ότι με βοήθησε να βγάλω προς τα έξω μία αυτοπεποίθηση που δεν είχα στην αρχή και ίσως αυτό ήταν που με έφερε ως εδώ».

Τέλος με την γλυκύτητα και την ντροπαλότητα που την διακατέχει, μάς αποκάλυψε ποιο είναι το επόμενο όνειρο της, μέσα σε με μία απλή φράση, που όμως τα λέει όλα.

«Να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε η 16χρονη Άννα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, το πόσο πολύ αγαπά το τραγούδι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα όσα δήλωσε η νικήτρια Άννα Αργυρού.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Οι πρώτες δηλώσεις της 16χρονης νικήτριας, Άννας Αργυρού! (Video)

The Voice: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια, Άννα Αργυρού (Video & Photos)

The Voice τελικός: Η 16χρονη Άννα Αργυρού, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η μεγάλη νικήτρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved