The Voice: Οι πρώτες δηλώσεις της 16χρονης νικήτριας, Άννας Αργυρού! (Video)
Media

The Voice: Οι πρώτες δηλώσεις της 16χρονης νικήτριας, Άννας Αργυρού! (Video)

Ο τελικός του "The Voice", έγινε και μεγάλη νικήτρια ήταν η Άννα Αργυρού η οποία σήμερα, 20 Δεκεμβρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Love It  και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά τη νίκη της!

Η Άννα Αργυρού είπε: «Ήταν τιμή μου που τραγούδησα αυτά τα τραγούδια. Δεν περίμενα καθόλου να είμαι η νικήτρια. Είχα μια ιδέα πως θα μπορούσα. Αυτό που έχουμε όλοι μας. Αλλά ήταν όλοι τόσο φωνάρες. Ειδικά φέτος δεν υπήρχε κακή φωνή. Το σκεφτόμουν πολύ για να πάω στην ομάδα του Σάκη. Είχα πάει με τη σκέψη πως θα βγω στη σκηνή, θα τραγουδήσω και όποιος με τραβήξει πιο πολύ, εκεί θα πάω.»!

Και πρόσθεσε: «Και με τον Μουζουράκη το σκεφτόμουν. Στην τελική διάλεξα τον Σάκη. Και η Έλενα μου άρεσε. Ο Κωνσταντίνος ήταν κλεισμένος και δε μπορούσα και να ήθελα. Στην τελική επέλεξα τον Σάκη και με βοήθησε πάρα πολύ. Θα συνεχίσω με το σχολείο κανονικά. Παράλληλα θα δουλεύω και το τραγούδι. Θα τα συνδυάσω.»!

Τέλος η 16χρονη αποκάλυψε: «Οι καθηγητές μου τρελάθηκαν. Μηνύματα από παντού. Και οι συμμαθητές μου είναι πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν τους είχα πει πως θα πάω στο The Voice. Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολλά χρόνια να πάω κάπου να τραγουδήσω. Οι γονείς μου έχουν ξετρελαθεί και οι δυο. Όταν τους είπα για το The Voice με υποστήριξαν, αλλά είχαν και αμφιβολίες λόγω ηλικίας, πως θα το πάρω αν ακούσω κάποια κακή κριτική»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It!

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια, Άννα Αργυρού (Video & Photos)

The Voice τελικός: Ο Ρουβάς μετά το ντουέτο με τον Αργυρό: «Ατζούν μ' ακούς; Φεύγουμε για Survivor!»

The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!

The Voice τελικός: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη έκανε τον Ρουβά να ωρύεται: «Ζήλεψα, ζήλεψα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved