The Voice τελικός: Ο Ρουβάς μετά το ντουέτο με τον Αργυρό: «Ατζούν μ' ακούς; Φεύγουμε για Survivor!»
Media

The Voice τελικός: Ο Ρουβάς μετά το ντουέτο με τον Αργυρό: «Ατζούν μ' ακούς; Φεύγουμε για Survivor!»

Ο σημερινός τελικός του The Voice, έκρυβε πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο εντυπωσιάστηκε από το φαντασμαγορικό σόου και τις ερμηνείες. 

Άκομα μια ιδιαίτερη σεζόν του μουσικού διαγωνισμού ολοκληρώθηκε σήμερα (19-12), με τους παίκτες να έχουν αποδεέιξει ότι άξιζαν δικαιωματικά μια θέση στον τελικό, αφού οι ερμηνείες τους μας συγκλόνισαν και δεν μπορέσαμε να μην συγκινηθούμε.

Μέσα σε όλη τη γιορτινή διάθεση του The Voice , είδαμε και τους coaches να ανεβαίνουν στη σκηνή του σόου και να τραγουδούν τόσο για το κοινό, όσο και για τους τηλεθεατές, οι οποίοι διασκέδασαν μαζί τους και χόρεψαν... με την ψυχή τους. Ο Πάνος Μουζουράκης με την Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησαν με το δικό τους ντουέτο, που μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς τους ζήλεψε πολύ έτσι όπως τους είδε στη σκηνή. Οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενοι που τραγούδησαν μαζί, γιατί όπως είπαν, είχαν καιρό να το επιχειρήσουν και τους άρεσε πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη στο stage του The Voice:

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το ποιοι δυο είναι οι φιναλιστ που περνούν στην τελική φάση του διαγωνισμού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Οι ίδιοι τραγούδησαν από κοινού τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, ξεσηκώνοντας τα πλήθη και τους υπόλοιπους coaches, οι οποίοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χορεύουν. Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσαν ήταν το "Παιδί Γενναίο", "Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου", "Τελικά", "Μάλλον κάτι ξέρω", "Έλα μου".

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εμφάνισή τους παρακάτω:

Οι δυο τους έβγαλαν μια εξαιρετική ενέργεια on stage και μετά το τέλος της εμφάνισής τους είπαν στον Γιώργο Λιανό να πάνε στο πάρτι έναρξης του Survivor και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, όπως σήμερα. Μάλιστα, ο Σάκης απευθύνηθηκε στον Aτζούν, λέγοντας: "Με ακούς; Φεύγουμε για Survivor!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Ποιοι είναι οι 4 φιναλίστ που περνούν στον τελικό; Ανάμεσά τους ο φετινός νικητής

The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!

The Voice τελικός: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη έκανε τον Ρουβά να ωρύεται: «Ζήλεψα, ζήλεψα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved