Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση για νέα βίντεο μετά τις καταγγελίες – Κινδυνεύει με σύλληψη
Media

Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση για νέα βίντεο μετά τις καταγγελίες – Κινδυνεύει με σύλληψη

Ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε και η μία καταγγελία διαδέχεται την άλλη κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

Σύμφωνα με την εκπομπή, Mega Καλημέρα, τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της εισαγγελίας.

Όπως έγινε γνωστό, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εφόσον υπάρχουν περισσότερα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημοσιεύσει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εφόσον οι αξιωματικοί της Δίωξης εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Σημειώνεται, ότι ο 58χρονος παραμένει στη Θεσσαλονίκη παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να το έχει «σκάσει» με τη σύζυγό του για το Μεξικό.

Η κάμερα τον εντόπισε να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν έκανε καμία δήλωση. Ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Πάντως τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Τέλος, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη! «Ο Παναγιωτόπουλος είναι στη Θεσσαλονίκη και όχι στο Μεξικό, τον είδα με τα μάτια μου»

Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η πρώην σύντροφός του: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο τον προσεχή Φλεβάρη ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved